Itt ausztriában a legnagyobb probléma az elfogadás, a környezetvédelem, az egészséges életmód? Így működik egy normális ország?
Itt élek két hónapja és az osztrákok nem panaszkodnak, nem beszélnek az árakról vagy a háborúról. A legtöbb ember elektromos autót vesz, próbálja szelektíven gyűjteni a szemetet és minél egészségesebb ételeket enni, sőt még a csomagolást is nézik hogy újrahasznosítható-e.
Így működik egy társadalom ahol nem a napi megélhetésből és a túlélésből áll az élet?
"Arról nem is beszélve hogy itt az emberek a babakocsit, cipőt, szekrényt lazán kint hagyják a lakás ajtaja előtt mert senki nem nyúl hozzá. Az utcai felújításnál a szerszámokat is otthagyják mert nem lopják el, nem kell konténerbe rakni meg elzárni mindent."
Pedig ellopják és lehet nem az osztrákok, hanem inkább a bevándorlók.
21# Látom a propaganda megtette a hatását... :D
Olyan vagy mint a szegény észak koreai munkások akik éheznek, félelemben élnek, de azért csókolgatják a vezérük képét és megköszönik hogy milyen jó nekik.
23# Fogadjunk bécsben dolgozol a leglepukkantabb helyen, leszállsz a pályaudvaron ami minden országban a legrosszabb környék, aztán nyilván levonod a következtetést az egész országra... :D
Ugyanúgy mint amikor a fidesz mutogatja párizst, aztán az franciaország 2%-a.
Hogy te milyen végletesen sarkosan tudsz gondolkodni. Semmi árnyaltság. Én itt befejezem
Különben sem mondtam ilyet.
28
Te dumálsz itt gondolkodásról, amikor leírom a saját tapasztalataimat az osztrákoktól, és ezen hisztirohamot kapsz? Komolyan...te beszélsz ezek után gondolkodásról? Mert azon felül, hogy egy mukkot nem értettél abból amit írtam, az ő problémáikat egyenesen letagadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!