Mik azok az egyértelmű jelek, amikor már reális félni
egy nukleáris világháborútól?
Figyelt kérdés
Ugyan minden héten mond egy EU-s vezető egy ilyen érzékenyítő kijelentést és mindent meg is tesznek hogy behúzzák Oroszországot egy nukleáris háborúba. De tegnap már az oroszok nyiltan elmondták, hogy a lengyelek kapnának először 40 atomot ami elég ijesztő
Mik lehetnek azok az egyértelmű jelek amik arra utalnának, hogy majmok bolygója előjátéka készülődik?
pl Kijelenti Macron, hogy építsen mindenki bunkert, utazzon le vidékre, elhagyatott településekre, ahol kevesen élnek, hamozzunk fel krumplit, rizst, olcsó tartós kaját?
Mi számít megtámadásnak? Lengyel, brit katonák is voltak már a támadás napján Ukrajnába harcoltak. USA tisztek vezényelték az alakulatokat, akkor belépett a háborúba az USA, Lengyel, Angol, franciao is....
2024. jún. 5. 14:02
14/20 anonim válasza:
"internetkapcsolat sem lenne"
A mobilon a vészhelyzeti riasztás nem Internet alapú, hanem rádiójeles. A fejlett nyugaton rendszeresen használják, itt nem tudom, hogy megvannak e hozzá az eszközök. De ugye óvóhely sincs, max a metró a butapestieknek, a többiek meg le vannak szarva.
2024. jún. 5. 14:09
15/20 MDaniel98 válasza:
Atomháború itt csak akkor lesz ha egy nagy ország vezetője elveszíti a fejét, és a körülötte lévő tanácsadók közül egyik sem lesz olyan tökös hogy félrállítsa.
2024. jún. 6. 09:18
16/20 anonim válasza:
Jöhetne már az atombomba Megérett az emberiség a pusztulásra
2024. jún. 6. 18:21
17/20 A kérdező kommentje:
16# "Jöhetne már az atombomba Megérett az emberiség a pusztulásra"
Miért mondod ezt? Elég jó a helyzetünk. Elég sokáig béke volt a Világháború után, ami rikta európában. Normális családbarát kormányunk van és egy fejlődő, épülő ország
2024. jún. 7. 08:22
18/20 anonim válasza:
Hát én a saját bőrömön az ország fejlődéséből nem sokat érzek. Mivel nem végeztem egyetemet és vállalkozó mestermunkás sem vagyok, így 40 éves koromtól Ausztriában dolgozok. Odahaza a Kormány engem húzott le a legjobban, mivel 25 év feletti vagyok és gyerek sincs. Ha innen végleg hazatérek, utána nem akarok már munkavállalóként dolgozni
2024. jún. 8. 12:44
19/20 anonim válasza:
Szerintem nem mondanák, hogy építsünk bunkert stb. Ezek olyan gyorsan történő pusztítások lennének, hogy úgysem lehetne ellene védekezni a lakosságnak. Szerintem a sorsukra hagynák őket, mert a pánik úgyis csak ront a helyzeten. Szüleim is mesélték, hogy Csernobilkor is itthon annyit mondtak a híradóban, hogy jól mossák meg a zöldségeket - gyümölcsöket (nyilván a víz nem hozza le...). Szóval egyszerűen nem tudnának szerintem semmi olyat mondani, ami hatékony lenne, így lehet nem mondanának semmit, vagy valami kegyes hazugságot, amitől valamennyire megnyugszik a lakosság. Aztán zajlanának a dolgok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!