Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaz hogy Ők a Világ történése...

Igaz hogy Ők a Világ történéseit iranyito emberek?

Figyelt kérdés

Háttérhatalmi személyek, érdek csoportok és szabadkőműves körök.

Állítólag hozzájuk képest az amerikai elnök is csak egy bábu.

Bill Gates, Soros, Klaus Schwab, Rotschild, Ursula, Bilderberg csoport

2024. jún. 3. 22:38
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
37%

10# És ez miben más mint a fidesz megafon neveldéje vagy a NER gyerekek iskolái ahova járnak? Azt hiszed az orbán félék akik trumppal, erdogánnal meg putyinnal haverkodnak nem részei ennek?

Foglalkoznátok inkább a saját országotokkal ahelyett, hogy játszátok az alufóliasapkás hülyegyereket.

2024. jún. 4. 12:34
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
10# Viktor is Young Global Leader volt, csak mondom.
2024. jún. 4. 12:41
 13/27 anonim ***** válasza:
80%

#11 Ebben semmi alusisak nincs. És a saját országunkat is nagyban érinti, mivelhogy Orbán is YGL diák. Látod, mennyien vannak benne globális szinten? 🙂 Lapozgatni is tudsz az évfolyamok között.

[link]

#12 Te legalább tisztában vagy vele.

2024. jún. 4. 13:13
 14/27 A kérdező kommentje:
#10 Igen, ez így van, nem semmi amugy. És Ők beprogramozzák a jövő vezetőit, de a saját érdekeik szerint - ritka amelyik később kinyitja a szemét mégis.
2024. jún. 4. 13:18
 15/27 anonim ***** válasza:
0%

A magyarnemzet egy idióta propaganda weblap.

A wikispooks meg egy konteó weblap.

Ezek a hiteles forrásaid?

2024. jún. 4. 15:11
 16/27 anonim ***** válasza:
84%
#15 Ha elolvasod a #10-es válaszomat, rájöhetsz, hogy azért linkeltem, mert rávilágítottam, hogy már MINDENHOL ki van vesézve ezerszámra, hogy a háttérhatalom akár tetszik, akár nem, létezik. YGL diák listát is linkeltem, nevekkel, évfolyamokkal, névre kattintva életpályájával mindennel együtt. Hagyjuk már konteót baszki, ez egy máig létező tanfolyam! Aki ebből nem szűri le, hogy ez halálosan komoly dolog, az sötét, mint az éjszaka.
2024. jún. 4. 16:27
 17/27 anonim ***** válasza:
23%

Nem az a lényeg hogy létezik-e vagy nem, a linkjeid semmit se bizonyítanak.

A mandineres link csak egy vélemény írás. Fideszes weblap, vagyis 99% hogy hazugság vagy sima baromság.

Ha bizonyítani akarsz valamit ne a fidesz médiát linkeld, mert ki fognak röhögni.

2024. jún. 4. 17:15
 18/27 anonim ***** válasza:
80%

#17 Itt speciel pont az volt a lényeg, maga a kérdés is, hogy létezik-e a háttérhatalom. Rámutattam, hogy már mindenhol téma a háttérhatalom. Érted? Példákat mutattam, mert ennyire hétköznapi dolog lett beszélni, informálódni róla, mégha neked nem is tetszik, vagy továbbra is tagadod.

Gyógyszerre meg ne igyál, mert Mandineres link egy darab nincs.

2024. jún. 4. 17:59
 19/27 anonim ***** válasza:
80%

Egyértelmű, hogy létezik háttérhatalom. Aki konteót emleget, annak ideje előbújni a barlangból.

Egyértelmű, hogy nem Biden a patás ördög, ő is csak egy báb.

2024. jún. 4. 19:00
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Mandiner vagy magyarnemzet ugyanaz.

Én meg azt magyarázom, hogy akkor is csak egy konteó.

Az ufókról is beszélnek, akkor már léteznek ufók?

Ez a globalista háttérhatalmazás bugyuta jobber propaganda. Amíg nem tudsz valódi bizonyítékot amutatni addig nekem van igazam és kész.

2024. jún. 4. 19:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!