A mannheimi késeléses támadásnál az egyik rendőr miért térdel az egyik áldozaton?
https://www.youtube.com/watch?v=A-L5h0fSUpY
A kék ruhás szerintem megpróbálta elvenni a kést a támadótól, de az egyik rendőr leteperi, majd miután a késelő megtámadja, a másik rendőr is a földön fekvő kékruhásra megy rá. Itt mi történik vagy miért? Rosszul látom és más történt? Valaki érti?
Emberünk sajnos csúnyán benézte a helyzetet. Ennyi történt. Meg is sebesült, majdnem elvesztette az eszméletét is a videó végére. Én inkább sajnálom. Nem mondta senki hangosan addig, hogy kés van az egyiknél. Feltehetően verekedésre gondolt és azt látta, hogy a kékruhás rátámad valakire.
A többi rendőr nagyon szépen ellátta a feladatát. Konkrétan egy halálos szúrástól menthette meg a kollégáját egyikük. Nagyon szépen semlegesítette a támadót. Nagy tömegben, leszegett fegyverrel, egy golyóval. Még fel is szólította mielőtt tüzet nyitott! Példás!
Az első rendőr, akinek a csizmája akkor kerül a felvételre, amikor már a földre kerül a támadó és le tudják szorítani a civilek annyira, hogy pár pillanatra abbahagyja a szurkálást.
Sajnos az első rendőr nem a valódi támadót kezdte el intézkedés alá vonni, hanem az egyik civilt. A támadó ekkor kiszabadul a szorításból és rátámad a rendőrre. Először a mellényt szúrja meg aztán a fül környékére visz be egy elég csúnya szúrást. Ezt látva a harmadik szúrás előtt a másik rendőr semlegesíti a támadót. A többi rendőr a kés láttán hátrálni kezdett. És nem intézkedtek más ellen.
Ezt látni a videón.
"Miért nem a humor vagy irodalom topikba írod ezeket a módfelett frappáns, ironikus hozzászólásokat!?"
Azért mert sajnos egyáltalán nem humoros, hogy Németország itt tart. És szerintem a közelgő választások eredményét ez az esemény egyáltalán nem is fogja befolyásolni!
Ez alapján jogos lenne, ha Breivik miatt gyűlölném az összes nacionalistát!
Én nem szeretem a kollektív bűnösség elvét.
Ha kiűznék a törököket Németországból éhenhalna mindenki! Nem tudnak rendes ételt főzni szerencsétlenek…
"Ha kiűznék a törököket Németországból éhenhalna mindenki!"
Akkor egy kis szurkapiszka simán belefér!
Nem belefér, hanem meg lehet úgy is oldani a konfliktusokat, mint az emberek!
Lehet, hogy az ateista náciknak belefér ártatlanok büntetése egyének bűnéért, de nekünk hívő keresztényeknek ugyanúgy le kell számolnunk velük, mint a muszlimoknak a köztük rejlő radikálisokkal. Mint a fociban! Vannak a szurkolók/békés ultrák és vannak a náci huligánok! Minden kultúrának meg kell küzdenie a saját ellenkultúrájával.
A másik megoldás, hogy halomra gyilkoljuk egymást, mint az állatok.
"A másik megoldás, hogy halomra gyilkoljuk egymást, mint az állatok."
Vagy talán meg kellene szűrni valahogy a veszélyes egyedeket és nem beengedni az országba?! Nem, nem, ez túl strapás, meg mi van ha azóta megváltozott! Majd a jóléti társadalom meggyógyítja a kis valláskárosult lelkét és minden jó lesz, szeretni fogjuk egymást, mint egy nagy boldog család! Ugye?
Már minden nyugati ország erősen megszűri a bevándorlókat.
Úgy gondolom, hogy az elmúlt időben Európa elég jól kezelte a helyzetet. Oroszországhoz képest mindenképp sikeresebben, mert a múltkori úgy gondolom már nem fordulhat elő egyetlen európai országban sem!
Magányos fanatikusokból sajnos egyre több van a világon mindenhol. A múltkor ficot is lelőtte egy hülye.
"Már minden nyugati ország erősen megszűri a bevándorlókat."
Pont ez a baj, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!