Szerintetek mi lessz Európàval? Sikerül helyre àllítani a bèkèt, vagy az emberisèg vègleg elvezett ?
# 11
És ki ellen kéne harcolnom ?
Magyarország mind hadserege mérete okán, mind a politikai véleményünk okán kimaradna ebből a háborúból.
Szerinted fizetett orosz megmondóember vagyok ?
Akkor miért anyanyelvi szinten írok magyarul ?
Te mi vagy ? Ukrán ? Vagy EU / NATO kommentelő ?
Amúgy mellélőttél, szerződéses állományú katona vagyok, nem tartalékos.
És végül.
Az interneten csak a teljesen egyoldalú ukrán / EU / NATO vélemény engedélyezett, azért már bünti jár, ha azt mondja valaki, hogy az oroszoknak vannak részigazságaik ?
"Amúgy mellélőttél, szerződéses állományú katona vagyok"
Ne kamuzz. Legutóbb még arról panaszkodtál, hogy kiraktak az aktív állományból :D
# 11
Ha kihirdetnék a tényleges hadiállapotot, mit csinálnál, 82 %-os / 4 csillagos ?
Gondolom hadköteles vagy, és nem kommentcsatába leszel behívva. Vagy valami miatt nem vagy alkalmas katonai szolgálatra ?
John_McClane, az régen volt, azóta több hónap eltelt, és visszavettek aktív, és szerződéses állományba.
A honvédségi életpálya a propagandával ellentétben kiszámíthatatlan, hol szükség van az emberre, hol nincs.
Amúgy ha ennyire rá vagy kattanva a profilozásomra, akkor miért nem tudod eldönteni, hogy magyar vagyok, vagy egy kihelyezett KGB-s illető ?
Horribile dictu, de a példának csak így van értelme, ha én is az ukrán / Ejju / Nátó-párti bégetőkórushoz / Jehova-szektához tartoznék, elégedett lennél ?
Amúgy McClane.
Mi értelme van ennek a profilozásnak / doxxolásnak, amit csinálsz ? Mit csinálsz vele ? Nem írtam szépeket Ukrajnáról, meg az Ejjuról, és a Nátóról, és továbbra sem vagyok jó véleménnyel ezekről, akkor mi van ?
Mi értelme van ennek a névlerejtésnek, amikor sajnos így is sokszor összefutunk, és a stílusodról rém könnyen felismerhető vagy ?
“ Szerintetek mi lessz Európàval? Sikerül helyre àllítani a bèkèt, vagy az emberisèg vègleg elvezett ?”
Amint elzavarjuk a narancs komcsi csordát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!