Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek mi lessz Európàval...

Szerintetek mi lessz Európàval? Sikerül helyre àllítani a bèkèt, vagy az emberisèg vègleg elvezett ?

Figyelt kérdés
Mi lessz velünk a tényleges eszkalálódik az orosz ukràn hàború? Van esèly rà, hogy kitudunk maradni belőle? Illetve van arra esèly, hogy az Idióta Macrone meg Veber meg mittudom èn kiknek megjön a józan esze ès nem generàljâk a feszkót, hanem sikerül a bèke felè menni? Èn nagyon aggódom a jövő miatt, nem akarok a frontra menni meghalni és egy 3. Vilàghàború pusztítása közepên sem akarom leèlni az èletem. Szerintetek van rà esèly, hogy helyre àll a bèke, ès nem lessz 3.vilàghàború?
máj. 29. 21:44
1 2
 11/19 Jeffrey Spender ***** válasza:
24%

# 11

És ki ellen kéne harcolnom ?

Magyarország mind hadserege mérete okán, mind a politikai véleményünk okán kimaradna ebből a háborúból.

Szerinted fizetett orosz megmondóember vagyok ?

Akkor miért anyanyelvi szinten írok magyarul ?

Te mi vagy ? Ukrán ? Vagy EU / NATO kommentelő ?

Amúgy mellélőttél, szerződéses állományú katona vagyok, nem tartalékos.

És végül.

Az interneten csak a teljesen egyoldalú ukrán / EU / NATO vélemény engedélyezett, azért már bünti jár, ha azt mondja valaki, hogy az oroszoknak vannak részigazságaik ?

máj. 29. 23:40
 12/19 anonim ***** válasza:
29%

"Amúgy mellélőttél, szerződéses állományú katona vagyok"

Ne kamuzz. Legutóbb még arról panaszkodtál, hogy kiraktak az aktív állományból :D

máj. 29. 23:42
 13/19 Jeffrey Spender ***** válasza:
27%

# 11

Ha kihirdetnék a tényleges hadiállapotot, mit csinálnál, 82 %-os / 4 csillagos ?

Gondolom hadköteles vagy, és nem kommentcsatába leszel behívva. Vagy valami miatt nem vagy alkalmas katonai szolgálatra ?

máj. 29. 23:44
 14/19 Jeffrey Spender ***** válasza:
27%

John_McClane, az régen volt, azóta több hónap eltelt, és visszavettek aktív, és szerződéses állományba.

A honvédségi életpálya a propagandával ellentétben kiszámíthatatlan, hol szükség van az emberre, hol nincs.

Amúgy ha ennyire rá vagy kattanva a profilozásomra, akkor miért nem tudod eldönteni, hogy magyar vagyok, vagy egy kihelyezett KGB-s illető ?

Horribile dictu, de a példának csak így van értelme, ha én is az ukrán / Ejju / Nátó-párti bégetőkórushoz / Jehova-szektához tartoznék, elégedett lennél ?

máj. 29. 23:53
 15/19 Jeffrey Spender ***** válasza:
32%

Amúgy McClane.

Mi értelme van ennek a profilozásnak / doxxolásnak, amit csinálsz ? Mit csinálsz vele ? Nem írtam szépeket Ukrajnáról, meg az Ejjuról, és a Nátóról, és továbbra sem vagyok jó véleménnyel ezekről, akkor mi van ?

Mi értelme van ennek a névlerejtésnek, amikor sajnos így is sokszor összefutunk, és a stílusodról rém könnyen felismerhető vagy ?

máj. 30. 00:11
 16/19 MDaniel98 ***** válasza:
32%
Eddig mindig sikerült helyreállítani a békét Európában pedig ennél az ukrán-orosz háborúnál nagyobbakat is megéltünk már.
máj. 30. 07:45
 17/19 Jeffrey Spender ***** válasza:

A háborún nem Macron meg Weber kijelentései dobnak, hanem ez:

[link]

máj. 30. 10:31
 18/19 anonim ***** válasza:
38%

“ Szerintetek mi lessz Európàval? Sikerül helyre àllítani a bèkèt, vagy az emberisèg vègleg elvezett ?”

Amint elzavarjuk a narancs komcsi csordát

máj. 30. 10:39
 19/19 anonim ***** válasza:
mekklén, megvan már hans?
máj. 30. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!