Ellenzékiek: Nem érzitek ironikusnak, hogy Amerika beszél békéről, amikor a történelem során ők voltak a háborúk legnagyobb kiindítóik, amikor a mostani háborúból ők nyerészkednek a legjobban, és a szélsőliberalizmus hódít és pusztít?
Tanultál történelmet? Emlékszel rá?
Ki indította el a világháborúkat?
Ki indította el az orosz - ukrán háborút?
Az orosz elnök szélső liberalista?
Amerika jelenleg nem beszél békéről!
Tolja fegyverekkel Ukrajnát. Egyrészt megoldja a fegyveriparának gazdasági nehézségeit, másrészt megvédik az amerikai tőkések által felvásárolt ukrán termőföldet, gázmezőket és más ásványkincseket.
"Nem, én azt érzem ironikusnak, hogy miközben az ország elvileg szövetségese Amerikának, a kormány nem."
Amelyik "szövetséges" lehallgatja a társait, az nem szövetséges.
Amelyik beakar avatkozni a kampányban, választásokba, mert nem tetszik neki a VÁLASZTOTT kormány, az nem szövetséges.
7#
Azért, hallgatták le pl Németországot is?Pedig annál nagyobb USA csicska ország nem sok van.
Bőven a Fidesz hatalomra kerülése előtt lehallgattak már.
9#
Ne tőlem kérdezd.
Ha rajtam múlt volna, nem csatlakozik.
Én a semlegesség híve vagyok.
Sokat befostak a délszláv háború miatt, amit ki is használtak és azzal propagandálták.Rájátszottak a félelmekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!