Az igaz, hogy az oroszok azert lovettek le Ficot, mert nem terjesztette eleg hatekonyan az orosz propagandat?
Figyelt kérdés
Meg kellett mutatniuk hogy "itt nem babra megy a jatek", ezt hallottam ma a buszon2024. máj. 16. 19:46
21/28 anonim válasza:
Nagyobb az esélye, hogy nyugati vagy eu-s megrendelésre történt, mint hogy putyin tette volna.
22/28 anonim válasza:
20: Fico nem tudja megcsinálni azt, amit Orbán, mert nincs kétharmada.
23/28 anonim válasza:
Kétlem. Ha a ruszkik valakit ki akarnak nyírni, akkor nem egy 71 éves bácsira bízzák a feladatot (ráadásul úgy, hogy minden bizonnyal nem is sikerült).
24/28 anonim válasza:
Ha a buszon hallod, akkor nyilván úgy is van.
Meg amúgy is, ha az orosz hatalom (vagy bárki) lelöveti a már nem túl hasznos emberét, arról tudni fog a világ, elvégre a titkosszolgálatok így működnek.
25/28 anonim válasza:
A fő ok az volt, hogy nyomozást indított a halálos "oltások" ügyében. Na meg persze a WHO-szerződést is ellenezte.
26/28 anonim válasza:
25: milyen érzés ekkora sötétben élni?
27/28 anonim válasza:
#26, ezt inkább én kérdezhetném tőled. De mentségedre szóljon, hogy nem vagy vele egyedül. Belenéztél legalább a videóba? Ha nem tudsz angolul, az se gond ma már, ott van pl. a Google Fordító.
28/28 anonim válasza:
27: bocsánat, de én ilyen moslékkal nem szennyezem az agyam.
Te csak hidd magadról továbbra is, hogy te vagy a kiválasztott felvilágosult.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!