A magyargyűlölő baloldali Fico mennyiben tekinthető szövetségesünknek?
Szavakban, tettekben nem.
Én teljesen elképedve nézem, hogy az az ember, akinek az egykori belügyminisztere tankokkal akart Budapestre jönni, ma az ország szövetségesének számit. Malina Hedvig ügytől, a köztelnök kitiltásán át, az ukránnal, szinte teljesen megegyező nyelvtörvényen át, bizonyitotta, hogy, ha valaki, ő tényleg nem szeret minket. Ma meg ő a szövetségesünk.
A többes szám első személy mire/kire vonatkozik?
Nekem - például - nem a szövetségesem, a nagy embernek lehet, hogy az.
De ami biztos, hogy a barátja.
A magyargyűlölő orbánnak lehet, hogy a szövetségese, barátja.
Én azt kívánom neki, hogy soha többé ne legyen fájdalma.
Békepárti. Ma az EU-ban alig két ország, mi és ők békepártiek. Így a szövetségesünk. Nem akarunk katonákat küldeni és belekeveredni egy atomháborúba.
Aztán migrációellenesek. Nem akarnak ők sem vadembereket bűnözőket beengedni az országukba. Az hogy nemzeti Fico garantálja hogy egy oldalon állunk. Mi is a saját nemzetünk védjük.
Neked lehet, hogy szövetségesed, de nekem nem. Ilyen bonyolult a Világ. Ne beszélj mások nevében!
8, volt egy barátnőm fősulin, aki besztercebányai volt, csak Budapesten tanult velünk. Mindketten magyar állampolgárok voltunk. Ő ismerte Malina Hedviget és tudta, hogy min ment a támadás után keresztül, hidd el, hogy ez az ember egy magyarnak sem barátja.
Konkrétan uszitott a szlovákiai magyarság ellen, náci szimpatizású csoportokat.
Ez nagy tévedés. Azt, hogy valakinek ki a szövetségese, azt nem Te határozod meg és nem is a lakcíme.
A magyarságot itt említeni pedig óriási tájékozatlanságra vall. Legalább a #1 választ elolvashattad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!