Robert Fico testőrei hibáztak? Vagy jól reagálták le a helyzetet? (videó)
Adjatok rá hangot is.
5 lövés volt. Maximum 3 találta el az elnököt, 2 a földre ment.
A merénylő legálisan tartott 22-es kaliberű pisztolyát használta, korábban egy biztonsági szolgálatnál dolgozott.
Itt menekítik ki Ficot: [link]
Amilyen böszmén állnak mellette, vagyis inkább lézengenek...
Én nem vagyok szakavatott ilyenekben, de pl hogy nem volt mesterlövész? Aki a tömeget pásztázza?
Azért messziről, nagyobb rálátással bírt volna sztem a ml. és már a fegyver elővételénél lehet cselekedni.
De akik körül is vették...
Hát kb ilyen reakcióidőm nekem is van, mint nekik és mégsem vmi elitkommandó vagy mi volnék.
Az első lövés pillanatában már borítani kellett volna Fico-t. De ezek a tömegre ugrottak. ..
Szóval az én véleményem, hogy igen, hibáztak.
Egy igazi testőr nem 2 méteres izomkolosszus, hanem villámgyors és okos. Ezek valószínűleg csak elrettentésre voltak ott. A lövések után összevissza rohangáltak, azt se tudták, mi van.
1: mégis mit tudott volna csinálni egy mesterlövész? Nem lőhet bele a tömegbe akkor se, ha észreveszi a merénylőt. Az csak a filmekben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!