Mi az oka mostanság ennek a nagy Izrael-ellenességnek?
Most NEM Magyarországról beszélek, nyilván nálunk nemzeti sport az áldozathibáztatás a Fidesznek hála, látjuk Ukrajnát is milyen élvezettel rugdossák a magyarok és szurkolnak az agresszor ruszkiknak.
Én most a (főképp nyugati, fejlett) világ többi részéről beszélek, Nyugat-Európáról adott esetben. Elég sok helyen és módon vettem észre hogy nagyon sokan Izrael ellen vannak és Palesztinát támogatják a háborúban. Pl. hétvégén volt az Eurovíziós dalfesztivál, aminek ráadásul semmi köze a háborúhoz, és szegény izraeli csaj produkciója alatt, meg az izraeli pontok bejelentésénél stb. rengetegen fütyültek, fujjoltak, meg a live chat is tele volt azzal hogy "booo" meg "Isael should be disqualified" stb.
Na most lehet hogy az én ismeretanyagom hiányos, de nekem az van meg, hogy tavaly(?) a palesztin terroristák támadták meg Izraelt, ráadásul a civil lakosságot, robbantgattak meg hasonlók, tehát nem Izrael kezdte. Ehhez képest csomó ember a palesztinokat támogatja. Hangsúlyozom, külföldről beszélek, nem a proli fideszes mélymagyarokról.
Mi az oka ennek?
Ez a fajta beskatulyázás utoljára totális rezsimek idején dívott. Ha már ennyire bögyödben vannak az izraeliek, miért nem a nagykövetség előtt nyomod a mantrát, miért itt vered magad?
"a akkor mindjárt más hogy "csak" ennyi :D esetleg a forrás a kurucinfó? múltkor ezt a "magukat ölik az izraeliek" esetet is egy kurucinfós linkkel támasztották alá. te idióta."
Cionista zsidók mindig próbálkoznak a hazudozással, de arra mit mondasz mikor zsidó túlélők mondják el hogy izraeli katonák gyilkolták az izraeli túszokat október 7-én?
Itt van a bizonyíték hogy létezik a Hannibal protocol az izraeli hadseregben ami kimondja hogy inkább meg kell ölni a saját állampolgáraikat mint hogy fogságba kerüljenek :
Itt pedig október 7-ei túlélő számol be róla hogy az izraeli hadsereg gyilkolta le a túszokat:
https://www.youtube.com/watch?v=rTQcjyhPOIk
Szintén október 7-ei túlélő számol be róla hogy miközben Gáza felé vitték őket járműveken, izraeli katonák rájuk lőttek és megölték az édesanyját.
https://www.youtube.com/watch?v=RKqWNXZuPLI
Izraeli tankok lövik a túszokkal teli házakat:
https://www.youtube.com/watch?v=kNB9_hfZ7XE
Izraeli helikopterek lőtték a túszokkal teli házakat:
https://www.youtube.com/watch?v=PFxrl8nUb7Q
"a palesztin civil áldozatok miatt menj panaszkodni a hamasz vezetőihez. talán ha nem bujkálnának civilek között, nem ennyi lenne."
A nácik is a zsidókat hibáztatták mindenért.
"most a már az izrael általi 35 ezer halott is durva, de a hamaszt mentegetni, na itt tart az emberiség hogy ilyen hülyék egyesek."
A 35 ezer halott nem durva hanem konkrétan népirtás. Ezért áll Izrael népirtásért a bíróság előtt. A hamasz tettei sem szépek de eltörpülnek Izrael rémtettei mellett.
az írásod alapján te magad mutatsz rá :D mit kell még érvelni? vagy nem így van? :D nagy jóindulattal se nevezhető ez vitának.
mellesleg azért mert egy katona szabadidejében civilben koncerten van akkor az civil.
te egy terrorista cselekményt mosdatsz.
"szóval náci vagy, most már mindent értünk."
Most én miért vagyok náci? :) Kizárólag olyan bizonyítékokat mutattam amikben zsidó túlélők mondják le mi történt október 7-én. Akkor ezek a zsidók is nácik?
#29 "a palesztinok" se nem liberálisok se nem nácik, emberek, mint mindenki más, van köztük nyilván ilyen és olyan is. Persze nagyobb eséllyel lesz radikális az, akinek a családját meggyilkolták a cionista katonák, ettől még pont úgy nem érdemlik meg, hogy szórakozásból céltáblának használják a gyerekeiket, ahogy "a zsidók" sem érdemelték meg a múltban.
Meg lesz még ennek a böjtje, nem kell aggódni. A németeknek is szembe kellett nézni a bűneikkel, a cionista állam és minden támogatója sem mentesülhet a felelősség alól örökké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!