Párizsban van egyáltalán értelme Olimpiát rendezni, ha a nemzeti identitást félresöpörték?
Németországban be akarják vezetni, hogy ne lehessen német zászlókat bevinni egyelőre még csak focimeccsre. Az USÁ-ban amerikai zászlókat égetnek, holott régen divat volt a házak elé kitűzni a nemzeti lobogót. Német miniszter nyíltan elmondja, hogy hányingere van a német nemzeti érzelmektől. Senki egy kritikát nem fogalmaz meg. Most ugyanez a cancel culture terjed franciaországban is. A sportokban már szinte minden nyugati országban kevert nemzeti csapatok vannak és már nem is eredeti nemzeti nevek alatt, mint korábban. Párizs, Németország is csak egy lakcíme egy mixnek. Semmit sem jelenít meg. Mi értelme így olmipiát rendezni?
Van értelme így továbbá olimpiát rendezni bárhol? Míg korábban Párizs a frnacia identitást jelenítette meg. A francia karakter szíve volt. Mára ez semmit sem jelent. Afrikaiak, ázsiak laknak ott többnyire. Párizs ma nem jelenít meg semmit. Pl Londonban is már egy arab a főpolgi. Mi értelme így mindennek?
Én Franciaországnál patriótább helyen még életemben nem jártam,sokkal inkább jellemző a túlfűtött hazaszeretet,mint nálunk.
Az más kérdés,hogy van jópár problémás bevándorló,de a nagy többségre nem ez jellemző,nem egy kifejezetten hazafias afrikai származású emberrel beszéltem ott,ami nagyon meg is lepett.
#1es
Bárcsak a párizsi olimpia szervező is értenék hogy ez egy sport esemény, ahhol nincs helye politika ideológiák demonstralasanak, vallási intolerancianak
16@
Nem a francia identitás, hogy a legszentebb keresztény jelképeket, utolsó vacsorát gúnyolják transzvesztiták. Ez provokáció. A kereszténység amit próbáltak megjeleníteni gúnyos formában nem erre tanít. A homoszexualitás sem más vallások kifigurázására tanít és javíts ki ha tévedek.
A transzvesztiták sem francia identitás. Nem épült bele a kultúrába. 2018 előtt nem is hallottak erről. Amíg el nem kezdte a liberélis háttérhatalom nyomni addig ez nem jelent meg sehol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!