Az EU miért nem tesz semmit, hogy Európa keresztény maradhasson?
Ha nem is keresztény, de akkor legalább ateista. Viszont az iszlám vallás rohamosan terjedni kezdett. Egyszer ők kerülnek jelentős többsége. Majd a fehér nőknek is hidzsábot kell viselni?
Tudom, hogy vallásszabadság van, de azért szerintem ti se szívesen élnétek muszlimok között.
Nem azon múlik, hogy ki, milyen vallású...
Nekem úgy rémlik a történelemből, hogy a keresztények is csak addig voltak békések, amíg hatalomra nem kerültek. Utána tűzzel-vassal térítettek, és nem jámbor szavakkal. Itt Európában évszázadokig egymást is irtották a különböző keresztény egyházak hívei. Sőt! Észak-Írországban a mai napig.
Nem az iszlámtól kell tartani, hanem az embertől...
#14 Az is előjöhetne a történelemből az emlékezetedben, hogy a kereszténységre csak hivatkoztak minden esetben, a valós cél a hatalom megszerzése, a fosztogatás vagy terület szerzés volt valójában.
Ahogy az is, hogy itt Európában is és az egész világon is az elmúlt évtizedekben a keresztény világ volt a legbékésebb.
Mondjuk leszámítva az amcsikat akik előszeretettel vittek demokráciát mindenhová, de nem a kereszténységre hivatkoztak legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!