Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A kínaiaknak, japánoknak...

A kínaiaknak, japánoknak szabad rasszistának lenni, de a nyugatiaknak nem?

Figyelt kérdés
Ismerősöm járt kint Japánban, mesélte, hogy keményen rasszisták és nem is titkolják. A metrókon olyan plakátok vannak kitéve, hogy a fekete majmok zavarják a fehér jegesmedvét és a sárga rókát. Nyilván ez arra utal, hogy viselkedni kell a tömegközlekedési eszközökön és az afrikaiak általában a problémások. Ilyenért Európában vagy az USA-ban meg is lincselnének, ott viszont simán belefér. Kínában dettó ugyanez, a fehéreket kedvelik, de a feketéket utálják.

2024. ápr. 22. 09:14
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
18, Bár, lenne, aki megmondaná nekem, hogy mit is mondjak, de én ingyé vagyok ilyen és magamtól mondom. Nekem nincs szükségem politikusra, vagy ideológusra ahhoz, hogy a saját értékrendem szerint kommunikáljak.
2024. ápr. 22. 13:38
 22/24 anonim ***** válasza:
63%
#21 Meg vagy róla győződve, hogy a saját értékrended, közben meg a média tömi ezt a fejedbe.
2024. ápr. 22. 14:44
 23/24 anonim ***** válasza:
0%
22, amennyiben igazad lenne és a média tömné a fejem, minden pénzem női betétekre, hajfestékre és gyógyszerekre költeném, de, mivel egyikre sincs szükségem, igy arra sincs, hogy valaki megmondja, hogyan alakitsam ki a saját véleményem, a másik opció, hogy van elég nemzetközi tapasztalatom ahhoz, hogy legyen saját erkölcsöm és ne rasztok alapján itéljek el embereket, hanem a cselekedeteik alapján.
2024. ápr. 22. 14:57
 24/24 anonim ***** válasza:
57%
A liberálisok által állított hamis dilemma az, hogy vagy mindenki felett ők uralkodhatnak, vagy visszajönnek a koncentrációs táborok. Működésében ez ugyanolyan, mint Orbánnak a Gyurcsánnyal riogatás.
2024. ápr. 22. 15:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!