Tényleg ekkora súlyos világháborús veszélyhelyzet van vagy csak a hazai kormánypropaganda ijesztget vele?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=iGjjFFj7Dss
Kérlek részletesen fejtsétek is ki a véleményeiteket! Ha van ok a félelemre, akkor miért, ha nincs akkor miért?
2024. ápr. 21. 20:19
11/58 árokpart válasza:
Eddig én is csak azt hittem ,hogy a kormány túloz, de sajnos a La Reppublica és a La Stampa olasz lapok is hasonlókat írnak.
12/58 anonim válasza:
#9 Sehol nincs háborús veszélyhezet csak nálunk de:
- Nincsennek bunkerek csak pesten a metro.
- nincs veszhelyzeti terv
- 1800 katonat elbocsátottak.
- csádba küldenek a katonákat.
13/58 anonim válasza:
Vajon az ENSZ főtitkára miért mondta ugyanezt? Ő is M1-t néz?
14/58 anonim válasza:
12: akkor építs egyet és ki se gyere onnan
15/58 anonim válasza:
Ha annyi eszed van hogy propagandát nézel...
16/58 MDaniel98 válasza:
A kormánypropaganda minden létező valós, vagy elképzelt vészhelyzetet eltúloz, előttem már kifejtették, hogy miért, de én is valószínűbbnek tartom egy nagy háború kitörését 2024-ben, mint mondjuk 3-4 évvel előtte.
17/58 anonim válasza:
Birkahipnotizáció folyik. Különben nem földeket, kastélyokat, luxus cuccokat yachtokat vásárolnának maguknak Orbánék.
18/58 anonim válasza:
9: Albániában van. Enver Hodzsa okos volt. :D
19/58 Jeffrey Spender válasza:
Részben komoly veszély van, de közel sem olyan szintű, ahogy a "közmédiából" árad.
20/58 Jeffrey Spender válasza:
Igen, ténylegesen olyan veszélyhelyzet van, mint amilyen annak idején a Kubai rakétaválság volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!