A brexit lényegében Putyin műve volt?
Figyelt kérdés
Közvetetten persze. Hogy gyengítse az eu-t.ápr. 21. 15:01
1/10 anonim válasza:
Igen. Az eu "szélsőjobbos" nacionalista pártjai is, amik növelik a széthúzást, így az EU nem alakulhat egy egységes, erős nagyhatalommá.
"Oszd meg és uralkodj", ezt követi puttyantó pártfőtitkár elvtárs is. A cseh titkosszolgálat (az egyetlen a keleti blokkban amit újracsináltak, és nincs tele szovjet ügynökökkel), le is leplezte a szovjetek által pénzelt pártokat, németországban az afd, itt a mihazánk, és fidesz.
2/10 A kérdező kommentje:
Igen, az már köztudott, hogy a mihazánk oroszország fiókpártja. A fidesz is.
ápr. 21. 15:07
3/10 anonim válasza:
"UK úgy megbánta, mint a kutya, aki hetet kölyöközött."
Palotás János.
/Csütörtökön mondta/
4/10 anonim válasza:
Nigel Farage, az ötletgazda meg szépen elhúzott Németországba, ott élvezi az EU-s állampolgárságát a gazember.
5/10 PMC Wagner válasza:
#1 ezek igen erős állítások. Bizonyíték?
6/10 anonim válasza:
én többször hallottam azt hogy a britek jobban jártak néhány esetben azzal hogy kiléptek az euból, olyan dolgokat úsztak meg ami az eut károsan érte de a britek megúszták.
7/10 anonim válasza:
A brexit a migráncsoktól rettegő öregek műve. Szerencsére sikerült, így már nincsenek lengyel kamionosok mindenhol. Jaaa, mégse. Rekordon a bevándorlók száma 🤣🤣🤣
8/10 anonim válasza:
európa jeles abból ahogy szivatja saját magát, nem kell ehhez putyin.
9/10 anonim válasza:
#5 ezeknek a pártoknak a működése.
#6 rosszul hallottad, eléggé megszívták, a többség már leszavazná a brexitet.
10/10 MDaniel98 válasza:
Jól jött neki, de sztem azzal le kellene állni, hogy mindet ami rossz az EU-ban azt az oroszokra, meg a befolyási övezeteikre kennünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!