A hazaáruló republikánusok miért nem szavazzák meg az Ukrajnának szánt segélyeket?
8: Jeffrey, egyszer majd nézz rá a HDI-indexre, és látni fogod, hogy az afrikai nyomor egészen más, mint a latin-amerikai. Közép-Amerikában egyetlen országban van afrikai szintű nyomor, és az, minő véletlen, Haiti. A közvetlen szomszédja, az átlag latin-amerikai Dominikai Köztársaság egy főre jutó GDP-je tízszer magasabb, pedig az sem gazdag ország.
De én egyébként sem az anyagi helyzettel jöttem, hanem a vallással.
Mexikóban milyen a közbiztonság ? Vagy Kolumbiában ? Vagy Venezuelában ?
Számomra miért különösen rosszhírű ez a három ország ?
Az egy dolog, hogy Haiti is szar, de arról terjednek olyan rémhírek, mint a felsorolt három bármelyikéről ?
Mert ha a párt nyerni akar akkor nem szavaz meg olyasmit hogy az amerikai adófizetők pénzét egy más ország háborújára költse.
Itthon is felbsz mikor külföldön épít kórházat a fidesz miközben a hazai intézmények szétesnek. (bár az USA ban jó állapotban vannak ezek a dolgok de az átlag ember hitelre szorul ha ellátást akar mert irgalmatlan drága)
Haitin miért vannak olyan állapotok, amilyenek ?
A helyi emberekben van a probléma, vagy miben ?
18:09: nyilvánvalóan a helyi emberekben van a probléma. Az ország az 1800-as évek eleje óta független a franciáktól, és ennyi idő alatt ezt a sz*rkupacot voltak csak képesek összehozni.
Az USA helyében én megszállnám őket, Reagan idejében megtették volna.
Az USA-ban megkülönböztetik
- a fehéreket,
- az indiánokat,
- a feketéket,
- az ázsiaiakat,
- és a latinókat.
Az indiánok nem játszanak, ők vannak a legkevesebben, csak nyomokban léteznek.
Az ázsiaiak normálisan beilleszkedtek, velük nincs semmi baj.
A latinók azok hiába fehérek, de attól még a spanyolajkúak élesen elkülönülnek, nagyon rossz irányban.
És a feketék, hiába egyenjogúsították őket rég, de attól még képtelenek beilleszkedni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!