Az amerikai republikánusok miért hazaárulók?
Leszavazták az Ukrajnának és Izraelnek szánt segélyt, pedig a határellenőrzést szigorította a törvény.
Tehát a repubok két dolog miatt is hazaárulók: nem engednékk be a bevándorlókat, holott az a gazdaság alapja, és az USA ellenségét Oroszországot meg a Hamászt támogatják
van baj a toronyban
ugyan úgy se fogod érteni de leírom, hogy a repubok CSAK a határelleőnőrzést akarják ukrajna támogatása nélkül, izraelt támogatnák.
a második bekezdések meg szimplán hazugság.
3, bár én nem a kérdező vagyok, de hasonló szellemi képességekkel birok, mint a kérdező, én vállalti könyvelésből váltottam nemzetközi adózás felé.
Tehát, nemzetközi adózással foglalkozom egy nemzetközi vállalatnál.
"Tehát a repubok két dolog miatt is hazaárulók: nem engednékk be a bevándorlókat, holott az a gazdaság alapja, és az USA ellenségét Oroszországot meg a Hamászt támogatják"
Van itt baj, rendesen.
Miért hiszed te azt hogy az lenne az amerikaiak érdeke amit a demokraták akarnak? Olyan jól működött talán a legutóbbi elnökségük? Olyan kompetens lenne az elnökük akik az egész világ röhög évek óta? Tényleg az lenne hazaárulás ha NEM akarnak pénzt adni más ország háborújához? Az lenne a hazaárulás ha NEM akarják, hogy idegenek lepjék el az országukat?
A kérdés az, hogy te melyik országot tekinted a hazának, amit ezzel elárulnának, mert hogy nem az USA-t az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!