Irán valóban napokon belül megtámadhatja Izraelt?
Figyelt kérdés
Amerikai hírszerzési források szerint Irán napokon belül háborút indít Izraellel szemben.
2021-végén és 2022 elején is sokszor figyelmeztetett az amerikai hírszerzés, hogy az oroszok hónapokon belül támadást fognak indítani, de szinte senki sem hitt nekik.
ápr. 11. 00:10
11/16 anonim válasza:
Nem én ragadtam a múltban, hanem Irán. Vagy a mig29-nél is öregebb gépeik vannak Iránnak?
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
A linkelt cikben hol a cáfolás, hogy Iránnak nincsenek mig-29-esei?
Az, hogy mikor mi volt a divat milyen összefüggésben van azzal, hogy használják-e még? Románia csak tavaly vonta ki a Mig-21-eseket...
14/16 anonim válasza:
A cikkben azt írják hogy rakétáznak meg drónoznak. Szóval mind1 hogy van-e mig29 vagy nem.
15/16 anonim válasza:
És? Én azt írtam, hogy Irán ugyan mivel támadna, mivel lenne képes támadni olyan nagyon? Mig-29-ekkel? Félreértetted az egészet. Nem azt írtam, hogy Mig-eket fognak használni és azzal támadni, hanem azt, és arra utaltam, hogy az egész iráni haderő levan maradva a hidegháborús technikánál.
16/16 anonim válasza:
306 db harci repülőgép (F–4, RF–4, F–5, Saeqeh/F5variation, F–14, Szu–24, Szu–25, Mirage F1, MiG–29)
Tényleg nem a legújabbak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!