Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hogyan lehet azt elhinni...

Hogyan lehet azt elhinni Putyinnak, hogy valóban az orosz kisebbségért indított offenzívát Ukrajna ellen?

Figyelt kérdés
Aki a saját népét megfélemlíti, börtönbe zárja majd pont a külföldön élő kisebbség fogja érdekelni? Hogyan akarja úgy felszabadítani az Ukrajnában élő orosz kisebbségeket, hogy az anyaországban élőknek kuss a nevük? Nem inkább csak a sajátnak vélt birodalmát akarja növelni az offenzívával?

2024. márc. 30. 09:33
 1/8 anonim ***** válasza:
38%
Valamint amiatt, mert az USA Ukrajna elfoglalásávalnpárhuzamosan a NATO-t felhasználva bekerítette Oroszországot.
2024. márc. 30. 09:36
 2/8 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem ezt a propagandát csak azok nyelik be akiknek van valamilyen olyan téveszméjük, hogy a lelke mélyén valójában Putyin jó ember akit úgy általában érdekel az orosz emberek sora, függetlenül attól, hogy hol éljenek a világban. Azt én sem teljesen értem, hogy mindenféle empirikus bizonyítékot ami ennek az ellentetjére utal, hogyan tudnak figyelmen kívül hagyni, de ez az ő gondjuk.
2024. márc. 30. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
Sehogy. Az csak az egyszerű embernek szól, mint a másik oldalon (nyugat) a demokrácia szabság stb blabla... Ezzel adják el nekünk a háborút. Valójában arra megy ki a játék mindkét oldal részéről, hogy kinek legyen befolyása Ukrajna felett. Szerintem...
2024. márc. 30. 09:38
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Miért, el kéne hinni?
2024. márc. 30. 09:40
 5/8 anonim ***** válasza:
70%
hogyan lehet azt elhinni hogy bendő a hazát és a magyar népet szolgálja
2024. márc. 30. 11:09
 6/8 A kérdező kommentje:
#5 Olcsó farháttal 👉🏽👀
2024. márc. 30. 11:12
 7/8 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező egyáltalán ne zavarjon, hogy Ukrajnában ugyanolyan megfélemlités van mint Oroszországban, ugyanúgy nincs ellenzék, és ugyanúgy kuss van amikor átadják a behívót.

Ahol amerikai újságíró van bőrtönben mert megkérdőjelezte az ukrán háborús párti narrativát ott van a demokrácia nemes védelme ugyebár.

Eléggé szalajt a logikátok.

Amerikai újságiró 22 előtt donyeckben majdnem meghalt a szállodájában mert az ukrán hadsereg valószínű amerikai fegyverrel lőtte.

Az amerikai fegyvergyártóknak a 2. vh óta nem volt ekkora bevételük mint az ukrán háborúban, de várjunk csak, akkor Putyinnak mégis igaza volt amikor azt mondta, hogy az ukrán nato csatlakozás vörös vonal?

2024. márc. 31. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:
56%
Ukrán katona nyilatkozta a Vice news-nak: nem tudom Zelenszkijnek mik a tervei, de úgy érzem a saját munkaképes férfi lakosságának a kiirtása.
2024. márc. 31. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!