Németországban legális lett a fű használata. mit gondoltok erről?
"itt vagyok 25 éves.. egy csepp alkoholt nem ittam, nem cigiztam és semmi ilyen.... és nem is fogom ezeket kipróbálni mivel ezek DROGOK!"
rendben, örülünk
Nem tudom mit gondoljak erről. Egyrészt ahogy felettem is írták aki akart eddig is hozzá jutott. Magáról a marihuánáról meg nem tudom, egy dolog hogy mit lehet róla olvasni, a másik meg a valóságban milyenek ténylegesen az emberek tőle.
Bár azt mondják hogy ennek nincs káros hatása meg nem lehet rászokni hát én kapásból tudok mutatni két embert is aki úgymond "elszívta az eszét is" az egyik sajnos a családtagom.
A gyógyászati hatásait viszont elismerem.
Örülj neki hogy nem viszi el pénzed,egészséged a cigi,alkohol,drogok.
Gyermeteg személységeknek a "felnött" érzéshez cigihez,alkoholhoz nyúlnak...de a nikotin nagyon aljas drog, a karmait mélyre mélyeszti beléd. Cigizel csak úgy, majd azon kapod magad, csúnyán átvertek, már nem tudod letenni.
Azt hogy Németország Hollandia és más országok után marilizálta a legagahuanát, és szerintem ezt egyre több nyugati ország be fogja vezetni a közeljövőben.
Egyébként csak még egy érdekességet mondok Észa Koreában ahol százszor kisebb bűnért (külföldi filmek megnézéséért) táborba zárják az embereket vagy akár rosszabb is történhet velük, ott legális a fű a birtoklása és a használata is.
Én pálinkát és bort sem iszom, és nem is dohányzom, pedig az nálunk legális.
Szóval miattam azt engedélyeznek amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!