Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van esélyes szerintetek...

Van esélyes szerintetek Bidennek a győzelemre novemberben?

Figyelt kérdés

7 és fél hónap van hátra a következő választásokig az Egyesült Államokban. Eddig kb februárig Trumpnak szinte mindenhol előnye volt, az elmúlt hetekben látok egyfajta lendületet a demokraták oldalán.

Tény, egyik jelölt sem a legalkalmasabb.

Trump: öreg, 78 éves, populista, de a szavai csak lozungok, nem igazan tette rendbe az USA-t meg a hatarkerdest. Ugyanakkor baromi nepszeru a jobbosoknál. Jelenleg egy tucat per folyik ellene, ami gyengíti a kampányát anyagilag. Nagy kérdés, hogy novemberig milyen következémyei lesznek ennek.

Biden:

Szintén öreg, 81, érződik a szenilitása, de ugyanakkorelég komolyan veszi a kampányát, a demokraták teljes egeszeben mögötte állnak, Obama, Clinton is támogatja. Bar kudarcos a kulpolitika, a gazdasag rengeteget fejlodott 4 ev alatt.

Szoval vannak ervek es ellenervek is.

2024. márc. 31. 21:16
1 2
 11/16 MDaniel98 ***** válasza:
65%
Persze, összesen két induló van, ha Trump csinál/mond valami marhaságot amit a demokratáknak sikerül tematizálni, akkor még simán összejöhet.
2024. ápr. 1. 09:25
 12/16 anonim ***** válasza:
23%
miért izgul így mindenki azon hogy a világ másik végén levő kontinensen ki lesz az elnök?
2024. ápr. 1. 10:32
 13/16 anonim ***** válasza:
35%

#12 Jogos. Szerintem csak a háború miatt, hogy esetleg az idiótája tényleg pont most gyengítené a Nato szövetséget. Nehogy a ruszkik vérszemet kapjanak. Amúgy annyira nem számítana, ha nyer is Trampli nem lesz "2/3-a" és 4 év alatt nem tud olyan nagy változásokat elérni úgy sem. Sőt, ismerve a képességei csak megágyaz a 28-as demokrata győzelemnek.

#11 Több jelölt is van, pl Kennedy, akit olyan 10-15%-ra mérnek most. Kérdés kitől vesz el szavazókat, szerintem inkább Tramplitól.

2024. ápr. 1. 12:12
 14/16 anonim ***** válasza:
28%

13: jogodban áll hülyének lenni. te is ilyen agyilag zokni vagy hogy azt vallod egyszer a muszkák még ukrajnával se bírnak, de azé' a NATO-t megtámadnák? ha igen részvétem az agyadnak.

háború meg mindig lesz csak trump esetében nem ukrajnában hanem tajvanon, ennyi.

2024. ápr. 1. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:
72%
Bőven.
2024. ápr. 10. 12:11
 16/16 anonim ***** válasza:
37%
Nem értem mi a bajotok a globalistákkal
2024. ápr. 11. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!