10, kik vagyunk én, akiknek el kell ezt dönte nem/nünk? És, hányan vagy-ok-?
Én egy darab ember vagyok, egy darab véleménnyel.
Az én egyszemélyes véleményem az, hogy a ruszkik atomhatalom és Putyin fenyegeti Európát. Ráadásul azon európai vezetők, akiknek a szavában nincs okom kételkedni a szavában, mind, mind azt nyilatkozzák, hogy Putyin kockázatot jelent a kontinensünkre nézve.
márc. 25. 09:06
12/23 anonim válasza:
#11 Putyin az egyetlen európai vezető, akinek nincs okunk kételkedni a szavában.
márc. 25. 09:10
13/23 anonim válasza:
A szovjetúnió csak az atomfegyverei miatt félelmetes. Ha nem lenne aromfegyverük, körberöhögné mindenki a lúzer, alkesz, szétlopott ócska hadseregüket, és az nem hasítana a szovjetúnióból egy darabot, aki nem akar 😆
A gond az, hogy vesztességüket, frusztráltságukat, bénaságukat rá akarják kényszeríteni a világ fejlettebb részeire is.
márc. 25. 09:11
14/23 anonim válasza:
12, nem tudom, hogy ti kik vagytok, fogalmam sincs.
Én nem bizok egy olyan emberben, aki egy tömeggyilkos hadműveletet inditott el a tőszomszédságunkban.
Én nem bizok benne.
márc. 25. 09:14
15/23 anonim válasza:
#12 Az a Putyin, aki titkosszolgálatos volt, aki a háború előtt azt nyilatkozta hogy csak nyugati kitaláció hogy Oroszország megtámadja Ukrajnát?😅😅
márc. 25. 09:16
16/23 anonim válasza:
Oroszország nem támadta meg Ukrajnát, és nem indított tömeggyilkos hadműveletet. Az ukrajnai háború a 2014-es CIA-puccs óta tart, tehát ahogy az utóbbi évtizedek háborúinak többségét, ezt is az USA kezdte.
márc. 25. 09:21
17/23 anonim válasza:
#16 Most akkor van háború vagy nincs? Nem támadta meg de már 10 éve tart a háború. Oké...🤣🤣
márc. 25. 09:25
18/23 anonim válasza:
#17 Gyengébbek kedvéért: van háború, de azt nem Oroszország kezdte. Mondjuk ez világosan kiderül a hozzászólásból, amire reagáltál, de mivel érvek nincsenek, csak kötözködésre futja a részedről.
márc. 25. 09:40
19/23 anonim válasza:
#18 Nyilván Oroszországnak 2014 óta egyszer sem futotta hogy az ENSZ elé vigye az Ukrajnában élő orosz kisebbségek állítólagos inzultálását. Amennyiben igazak lennének ezek az állítások az ENSZ cselekedett volna.
márc. 25. 09:42
20/23 anonim válasza:
#19 Egyrészt ez nem tartozik szorosan a témához, másrészt hazugság. Szóval továbbra sincsenek érvek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!