Most viccen kívül Putyin bosszút áll a felbérelt terroristákon szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem lennék a helyükben az orosz elnök nem a kegyelméről híres mint tudjuk.márc. 24. 18:00
1/8 anonim válasza:
Valakin bosszút áll, nem kell kapcsolódnia sem az eseményekhez.
2/8 A kérdező kommentje:
Értem
márc. 24. 18:12
3/8 anonim válasza:
Én kész vagyok attól és -szakadnék a röhögéstől, de az elhunytak miatt sirni tudok most-, hogy 2 évvel ezelőtt, ha bármilyen terrorakció történt a világban, akkor automatikusan ment az, hogy látod, iszlám, bevándorlás, fújj, most az iszlámnak "kell bizonygatnia", hogy elhigyjék az emberek, hogy nem a megtámadott Ukrajna tette.
5/8 anonim válasza:
#3: az iszlám állam vállalt már magára olyat is amihez semmi köze.
inkább az a röhejes hogy most magára vállalta, akkor azt gondolkodás nélkül elhiszik, mondom ezt úgy hogy kétlem hogy az ukránok voltak.
7/8 anonim válasza:
Mi köze hozzá Putyinnak? Az Orosz Föderációban is vannak nyomozati szervek, ügyészség, bíróság. El vagy tévedve, ha azt hiszed, az a 3 embert most a Kreml alagsorában egy titkos börtönben kínozzák.
8/8 MDaniel98 válasza:
Valamit ezekután fel kell mutatnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!