A moszkvai terrorcselekmény az első lépés Oroszország széteséséhez?
Ez egy elszigetelt esetnek tűnik egyelőre. Nem igazán kapcsolható semmihez, nem ismerjük a célt és az indítékot sem.
Egyelőre értelmetlennek tűnik, hogy az ISIS terrorcselekményt kövessen el Oroszo. területén, mégis megtörtént. Fognak kiderülni itt dolgok. Én egyelőre semmi jó felvetést nem olvastam, el nem tudom képzelni, hogy mi lenne itt a cél. Tehát hol bántja oroszo a muszlimokat, vagy hol sérti ennyire az ISIS-t, hogy Moszkvában kellett robbantgatniuk? 🤔
Sokszor egy ilyen tragédia összekovácsolja a nemzetet, 911 usában ez volt.
Ukrajna pedig veszt, ha minden így megy tovább, és a NATO nem avatkozik be.
#11 a 90-es évek vége óta nagyjából töretlenül zajlik a belföldi iszlám terrorizmus Oroszországban. Ebben a mostani esetben semmi új nincsen. Kb 3-5 évente van valami metró robbantás vagy túszejtéses lövöldözés támadás csecsenek és más iszlám vallású szeparatista nemzetiségek részéről. A támadások indoka is gyakran erősen összemosódik, nem feltétlen csak iszlamizmus.
Csak néha nehéz eldönteni, hogy melyik terrortámadást rendezte meg a KGB(FSZB) és melyiket tényleges terroristák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!