Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hamis zászlós támadás vagy...

Hamis zászlós támadás vagy ukrán akció szerintetek a Moszkvai terror akció?

Figyelt kérdés

ISIS részvétel szerintem kamu teljesen értelmetlen hogy hosszú évek óta nem csinálnak semmit nyugaton ami a fő ellenség nekik.

Erre ukrán háború közepén Moszkva lesz a celpont.

márc. 23. 11:06
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

A muszlimok nem képesek ilyesmire egyedül.szerintetek miért nem támadják nyugat Európát mostanság?

Lehet hogy iszlamistak voltak de ukrán segítséggel tették ezt

márc. 23. 16:48
 22/34 Koplárovics Béci ***** válasza:
28%
Putyin esti nyilatkozatából pedig teljesen egyértelmű, hogy gyakorlatilag egy ilyen támadásra várt, hogy ukrán civileket is gyilkolhasson a saját népe jóváhagyásával, sőt felhatalmazásával.
márc. 23. 17:52
 23/34 anonim ***** válasza:
81%

Melyik muszlimok nem képesek?

Mert pl a pakisztániak bizosan képesek. Aztán az oroszországi muszlimok is, mert ugyanott ugyanolyan kiképzést kaptak mint az ortodox keresztények. Az azeriek is. A török muszlimokról már nem is beszélve.

márc. 23. 17:59
 24/34 A kérdező kommentje:

Ez egy szervezet akció volt nem egy barbár orjonges hogy fogom az ak47 és bemegyek a mecsetbe.

Ismertek a terepet ki voltak képezve robbanó anyagokat helyeztek el előre és lőszert és fegyvert tároltak odabent.

Plusz menekülési útvonal is meg volt szervezve Ukrajnába.

Ez nem egy sima terror akció akor öngyilkosok lettek volna

márc. 23. 18:09
 25/34 Koplárovics Béci ***** válasza:
53%
#24: ha ilyen akciót Oroszország közepén Putyinon kívül más is képes megszervezni, akkor Oroszország halott.
márc. 23. 18:10
 26/34 A kérdező kommentje:

Egy ilyen akciót egy hírszerző szolgálat bárhol a világon megtud szervezni akár az usa ban is .

A színházak futbal mecsek stb sebezhetőek

márc. 23. 18:19
 27/34 A kérdező kommentje:
De persze hangsúlyozom hírszerző szolgálat! Nem tadzsik kecske pásztorok kalasnyikoval
márc. 23. 18:20
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
#25 Anno 2001 is képesek voltak az USA-ban terrorcselekményt szervezni a kormánytól és a CIA-től függetlenül. Mondjuk a 2. fele csak a birkák szerint igaz.
márc. 23. 18:50
 29/34 A kérdező kommentje:

Én amúgy azt nem értem miért hagyták magukat élve elfogni?

Ez Oroszország! Egyiknek ott helyben ahol elfogtak levágták a fülét és a szájába tomtek van róla videó.

Elképzelhetetlen mit fognak velük tenni. én biztos fejbe lőttem volna magam vagy lelovetem magam a zsarukkal

Egy iszlamista nem pénzért szokta csinálni és öngyilkos is lenne ez nekem fura .

márc. 23. 19:38
 30/34 anonim ***** válasza:
74%

Ukrajnának semmi haszna nem lett volna egy ilyenből. A Kreml tetejébe becsapódott drón is orosz kamu volt, még a felvételen is látszik, hogy már a becsapódás előtt ott ácsorognak páran a tetőn, hogy a drónt eltakarítsák.

Az ukránok csak katonai célpontokat támadnak néha Oroszország területén, civil célpontokat nem, mégpedig azért, mert nem akarják az orosz népet Putyin mellé állítani és ellenük hangolni, mert ez csak a Kreml-nek lenne jó, Ukrajnának meg pont hátrányos lenne.

Miért ne lennének a muszlimok erre képesek? Oroszországban nagyon sok a radikális muszlim a csecsenek meg a dagesztániak között, ők meg orosz állampolgárok. Az évtizedekkel ezelőtti színházi túszejtést Moszkvában is csecsenek csinálták.

Éppen a muszlim Dagesztánban volt a sorozás bejelentése után felkelés, hogy nem akarnak egy olyan háborúba menni, amihez nekik közük sincs. Ott is azt skandálták, hogy harcoljanak az oroszok, ne a kisebbségeket küldjék a mészárszékre. Dagesztánban még pár évvel ezelőtt is rendszeresek voltak a muszlim terrormerényletek az orosz rendőrség meg orosz állami szervezetek ellen, gyakorlatilag heti rendszerességűek voltak.

márc. 23. 22:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!