Hamis zászlós támadás vagy ukrán akció szerintetek a Moszkvai terror akció?
Figyelt kérdés
ISIS részvétel szerintem kamu teljesen értelmetlen hogy hosszú évek óta nem csinálnak semmit nyugaton ami a fő ellenség nekik.
Erre ukrán háború közepén Moszkva lesz a celpont.
márc. 23. 11:06
1/34 MDaniel98 válasza:
Hát nem tudom, azért az ISIS be lehet bőven rágva putyinékra.
2/34 anonim válasza:
Tádzsikok követték el…úgy látszik ők is szeretnének egy különleges katonai hadműveletet
3/34 anonim válasza:
Azért milyen kényelmes már, hogy minden terroristát élve fogtak el egy napon belül.
Nem is vitás, hogy kiverik belőlük azt az igazságot amit az orosz propaganda hallani akar.
Aztán a tüdőfejű kretén Medvegyev kiperdül középre és megint nukleáris háborúval fenyeget meg mindenkit.
5/34 anonim válasza:
Oroszország pusztítta el nagyrészt az ISIS-t, még szép hogy be vannak rágva Putyinra.
6/34 anonim válasza:
Az biztos, hogy valamilyen oldalról pénzelt emberek követték el a támadást.
Ukrán, Amerikai, vagy iszlamista nyomásra. Nem magányos terroristák voltak, hogy na, ma este nyomunk egy kicsi műsort gondolattal odament egy gittegylet.
7/34 Koplárovics Béci válasza:
Ukrajna mit nyert a támadással?
8/34 anonim válasza:
Sima ISIS támadás. Klasszikus, hagyományos arab terrortámadás volt ez
9/34 A kérdező kommentje:
Nem volt se alah akbarozas meg nem lettek öngyilkosok hanem menekülni próbáltak Ukrajna irányába szerintem kizárt hogy ISIS amúgy is elég jolkepzetek és felfegyverzetek voltak már nincs ezen a szinten az ISIS maradeka
márc. 23. 12:41
10/34 meszike91 válasza:
Az ukránoknak mi haszna származna belőle? Eddig tudatosan a katonai és olajinfrastruktúrát támadták Oroszországban és azt is drónokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!