Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nevezik Trumpot a béke...

Miért nevezik Trumpot a béke bajnokának, miközben az ő idején indult el Ukrajna felfegyverzése?

Figyelt kérdés
Tény, hogy valóban nem indult új háború, de több háború folytatódott, Afganisztánban elnöksége végéig voltak amerikai katonák. Plusz nem igazán foglalkozott az európai helyzettel, Krim, Donbaszy stb. Izraelben meg nagyban tamogatta Netanjahut. Akkor hogy is van ez?

márc. 14. 09:47
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
47%

Nem Trump idején kezdődött az Ukrajna-projekt. Ő csak az volt aki a halálos fegyvereket kezdte küldeni 2019-ben.

Mellesleg az 5 éve volt, miért ne jelenthetné azt hogy most nem azt a politikát folytatja?

márc. 14. 13:28
 12/19 anonim ***** válasza:
42%

Ha Gyurcsányról alapvetés, hogy ott folytatná ahol abbahyagyta, akkor a havibajos szösziről miért feltételezel többet?

márc. 14. 13:30
 13/19 anonim ***** válasza:
45%

hipnó, csókold meg gyurcsány valagát. ez külpol kategória.

talán mert gyurcsány az nem trump?

márc. 14. 13:35
 14/19 anonim ***** válasza:
36%

Példát onnan hozok ahonnan érthető...még ha te nem is érted.

Trump meg agyilag képtelen a normalitásra. Össze-vissza hőbörög. Még azt sem tudja meddig volt elnök.

márc. 14. 14:35
 15/19 anonim ***** válasza:
62%

14: én példa nélkül is értem, nekem nem kell magyarázkodnod, inkább azt nem értem miért gyurcsányozol egy külpol kérdésnél...

"Trump meg agyilag képtelen a normalitásra. Össze-vissza hőbörög"

mint ahogy itt te is.

márc. 14. 15:07
 16/19 anonim ***** válasza:
18%

Nem Gyurcsányozok.

Egyszerűen arra próbáltam utalni, hogy ha egy politikusnál még mindíg azzal riogatnak hogy mit csinált 18-20 évvel korábban, akkor egy másiknál - aki ráadásul nárcisztikus idióta - miért feltételezi bárki is, hogy majd most jobban csinálja?

márc. 14. 17:02
 17/19 anonim ***** válasza:

a hajlama biztos meg van arra hogy folytassa azt ami 20 éve.

szerintem a helyzet az hogy többen úgy vannak vele hogy a két dilis közül inkább trump. tudom ez nálad kivágja a biztosítékot, pedig törődj bele hogy nem mindig a te véleményed valósul meg.

mi nem látunk bele az usa belpolitikájába és ők élték meg, nem te. az hogy mit mond a média az teljesen más tészta.

azért hozzátenném hogy gyurcsány meg trump között ég és föld a különbség, ne hasonlítgasd már őket. ferinek brüsszelből mondták meg hogy és mit basszon el, trump meg saját maga döntötte miket baromkodott össze.

márc. 14. 17:35
 18/19 anonim ***** válasza:
márc. 14. 17:50
 19/19 anonim ***** válasza:
53%

A Sárga hajú egy orbitális barom.

Orbán "barátja"...

márc. 14. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!