Szerintetek, ha szabad választásokat lehetne tartani Ukrajnában, újraválasztanák Zelenszkijt és kormányát?
#7 kérdező:
"Tart tőle, hogy veszítene a választásokon, ezért nem meri azt megrendezni."
Buta vagy. Az alkotmányuk tiltja hadiállapot idején a választások megtartását. És nem csak az övék,hanem a miénk is. Bizony, ha háborúban állnánk mi sem tarthatnánk parlamenti választást.
Bár a #10 inkább azt bizonyítja, hogy simán csak felböfögöd az orosz propagandát.
Persze, legyen választás, aztán olyan rakétaáradatot zúdítanának Ukrajnára, h a fal adná a másikat. De, majd biztos bevállalnák...
Még ha meg is tartanák, sztem az emberek akkor sem mennének el választani, szóval az egész értelmetlen.
Ráadásul jogszabály is tiltja.
Nem, 11-es, képzeld, én a saját véleményemet írtam le.
Meglepő, ugye? Vannak ilyen emberek. Számotokra ez furcsa lehet, hiszen egyértelműen a nyugati média befolyása alatt álltok.
Én már akkor megsejtettem, hogy az ukrán politikusok még óriási bajt fognak okozni, amikor úgy egy évtizede elzárták a gázt Európa irányába.
"Nem, 11-es, képzeld, én a saját véleményemet írtam le."
Csak a saját véleményed azután is megerősítetted, miután leírták hogy ez szembe megy a jogszabályi környezettel.
Ha lehetne szabad választásokat tartani akkor nem lenne háború.
11-es
De miért kell úgy kezdeni, hogy buta vagy?
Nem értem, hogy miért itt kell nagynak lenni, igazad van, erre ilyennel kezded már az elején.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!