Szerintetek, ha szabad választásokat lehetne tartani Ukrajnában, újraválasztanák Zelenszkijt és kormányát?
Figyelt kérdés
márc. 13. 21:14
A kérdező szavazást indított:
Igen, újraválasztanák.
Nem, nem választanák újra.
24 szavazat
1/15 anonim válasza:
Ha én ukrán lennék tuti nem rá szavaznék.
2/15 anonim válasza:
Esélyes,hogy újraválasztanák. Szerintem kevés nála népszerűbb politikus lehet most Ukrajnában.
3/15 anonim válasza:
Valszeg újra. Kihívója se nagyon volt. Talán Aresztovics, az egykori tanácsadója, aki erősen kritizálta, h nem tartanak választásokat. Mondjuk ő azóta az országot is elhagyta.
4/15 anonim válasza:
Szerintem az ukran nep sosem volt ennyire egyseges abban, hogy ki legyen az elnokjelolt
5/15 anonim válasza:
Vélhetően nem, különben megrendezné a választásokat.
6/15 anonim válasza:
4-es voltam le lehet szavazni, több ukran ismerősöm is van, mind nsgyon felnéznek Zelenszkijte, aki kb két éve küzd a hazájáért.
7/15 A kérdező kommentje:
5-tel érek egyet. Tart tőle, hogy veszítene a választásokon, ezért nem meri azt megrendezni. Most szinte korlátlan hatalma van, és rá figyel az egész világ, erről nem akar lemondani. Ne felejtsük el, hogy színész. Egy színész imádja, ha a középpontban lehet.
márc. 14. 07:06
8/15 anonim válasza:
Egyértelműen igen.
A Fideszes békeharcosok ezt nem ismernék el persze.
Viszont az Ukránok nem úgy gondolkodnak mint a Fideszesek.
10/15 A kérdező kommentje:
Én biztosan nem szavaznék egy olyan emberre, akinek a politikája oda vezetett, hogy háborúban áll az ország, és még hajlandóságot sem mutat a megegyezésre, békekötésre, sőt, a háború minél további elhúzásán munkálkodik ezerrel.
márc. 14. 07:19
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!