Az angolokat egyáltalán nem zavarja, hogy egy harmadik világbeli gyűjtőhely lett a fővárosukból?
Kb. 30 éve voltam kint, azt hittem azelőtt, nem vagyok a rasszizmus híve, de a metrókocsi tele színesbőrűvel, hát az sok volt. :D Nem a darabszámokról van szó, mert egyszer a 90-esekben bementem egy józsefvárosi krimóba, ahol a csapos, a fiát szörpöztető anya, a két iszogató tárgyaló, többen nem voltak, mind roma volt, az is adta a hangulatot, a homogenitás zavart. A józsefvárosi krimóból kimehettem, a londoni metrónál ez nehezebb volt.
Lonbdonban tehát inkább az lenne a fura, ha ma már nem így lenne, ahogy most van.
"Kb. 30 éve voltam kint, azt hittem azelőtt, nem vagyok a rasszizmus híve, de a metrókocsi tele színesbőrűvel, hát az sok volt. :D"
Most tényleg az zavart, hogy a metrón utaztak emberek, akik nem fehérek voltak? Ha azt írod, hogy beléd kötöttek, ki akartak rabolni, vagy valami. De ennyi a nagy történet, hogy voltak, és kész? :D
Most tényleg az zavart, hogy a metrón utaztak emberek, akik nem fehérek voltak? Ha azt írod, hogy beléd kötöttek, ki akartak rabolni, vagy valami. De ennyi a nagy történet, hogy voltak, és kész? :D
Hát, figyelj, olvasni tudni kell. De nem magyarázom meg, talán, ha eléred a pelenkások fejlettségét, megérted, most mit nem értesz.
Egyszerű: az a fehér generáció kihalt, a fiatalok meg nem akarnak Londonba költözni, vagy épp elköltöznek onnan, mert London élhetetlenül drága, főleg a lakhatás miatt. Sok ember meg nem akar egy mini lyukban, 5 szobatárssal rohadni csak azért, hogy Londonban éljen. A pakik, indiaiak simán elélnek egymáson aludva is.
Ha én brit lennék, én se akarnék Londonban élni, de nem a bevándorlók miatt, hanem a túlnőtt lakosság miatti horribilis árú lakhatás miatt.
London összetétele 2021-ben:
Brit fehér 37%, Egyéb fehér (pl. kelet-európai) 15%, Ázsiai (főleg indiai vagy pakisztáni) 21%, Fekete 14%, Kevert etnikumú 6%, Egyéb 6%.
Egy egykori birodalom fővárosáról van szó!!! A gyarmatok lakói meg jobb életet szeretnének, ezért odaköltöznek. Nekünk magyaroknak furcsa, ott teljesen természetesen. Igazából pont mi kelet-európaiak (nem, ők nem tartanak minket közép-európainak!) vagyunk azok, akik kilógunk a sorból. Rossz tapasztalatom indiaiakkal meg pakisztániakkal nem volt nyugaton, igazából csak feketékkel meg román cigányokkal volt. De feketékkel sem messze nem olyan arányban, mint idehaza cigányokkal! Elnézést kérek a becsületes cigány származású magyaroktól. Mindenesetre Londonban a feketék aránya 14%. Hát most ez van. Nem kell minden városrészben Rolex órában mászkálni éjszaka.
Sőt, neked magyarként nem is muszáj Londonba menned. Sőt, a járásodból sem muszáj kimozdulnod. Sőt, Gyakorikérdéseken a saját WC-den ülve meg lehet mondani, hogy kinek mit kellene csinálnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!