Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Trump győzelme a békének vagy...

Trump győzelme a békének vagy a háborúnak kedvezne?

Figyelt kérdés

2024. márc. 10. 02:03
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
44%

Én csak azokat moszkovitázom, akik fogcsikorgatva védik a vörös fasisztákat bármit csinálnak is a brigantik.

Abban meg legyél egészen biztos, hogy ha oroszok végül nyernek, akkor egy soha véget nem érő gerillaháborút vesznek a nyakukba, mint minden más az elmúlt 100 évben hódító háborút folytató hatalom. Aztán akkor majd lehet az ukránokat terroristázni.

2024. márc. 10. 13:45
 32/46 anonim ***** válasza:
16%

20: hipnyó, az oroszok kommunisták voltak, az ukránjaid a fasiszták, legalább ha ennyire imádod őket akkor legalább már ismerhetnéd.

a tipikus meg te vagy, mert tőlem úgy ölik egymást ahogy akarják. én legalább nem vagyok nácihívő mint te.

veled ellentétben, nekem nem kell megnézni a tvben hogy kit kell bálványozni, mert tudom hogy mindkettő egy komcsi szutyok nép.

2024. márc. 10. 13:51
 33/46 Jeffrey Spender ***** válasza:
21%

# 31

Te meg az ukrán nácikat véded teljes lelkierővel.

Ki tart pisztolyt a fejedhez, még vasárnap is ?

2024. márc. 10. 13:53
 34/46 Jeffrey Spender ***** válasza:
28%

# 31

Amikor véget ér a háború, lesz területi osztozkodás, újrarendezkedés, meg arról is tudósítanak, hogy Oroszországban milyen az élet, és ha nem lesz ott gerilláskodás, akkor mihez kezdesz ?

2024. márc. 10. 13:54
 35/46 anonim ***** válasza:
44%

Nem, én egy szemétláda agresszor által megtámadott országot "védek" a hódító ellenében.

2024. márc. 10. 13:55
 36/46 anonim ***** válasza:
16%

35: 🤡🤣🤣🤣

és mivel véded? hogy itt kommentelgetsz? 🤡🤡🤡🤡🤡

nagy segítség ez az ukrán családoknak!

2024. márc. 10. 13:58
 37/46 Jeffrey Spender ***** válasza:
29%

# Hypno

Ingyen, vagy fizetnek neked a kommentelésért ?

Miért nem Romániát vagy Koszovót védelmezed ?

Ukrajnát csak 2022-ben támadta meg Oroszország. 2014-ben a Krími Ukrán Hadtest átállt Oroszországhoz.

2022-ben meg a Herszon oblasztybeliek.

Az Ukrán Kormány, meg a Nyugat szerint árulás miatt foglalták el az oroszok minimális ellenállással Herszont is, de szerintem nehéz mindent árulásra fogni, aki nem akar harcolni, az nem fog.

The battle of Kherson was a major defeat for Ukraine; Kherson was the first major city, and the only regional capital, to be captured by Russian forces during the 2022 invasion.[6][7] Russian forces also took the city without much resistance, which has been widely attributed to treachery on the part of several local officials.

There were questions concerning how Kherson was captured so easily.[52][53][54] Orysia Lutsevych, a member of the Chatham House think tank stated that "...Russia had its agents infiltrated into the Ukrainian security forces...."[53]

On 1 April 2022, Zelenskyy dismissed the head of the SBU's Kherson regional branch and a general as traitors. Zelenskyy described their actions as that of "anti-heroes", and that he "...had trouble determining where their Fatherland is".[53][52]

An aide to a general was arrested for handing over maps of minefields to Russian forces and helping coordinate Russian airstrikes in the region.[52][53]

2024. márc. 10. 14:01
 38/46 Jeffrey Spender ***** válasza:
21%

[link]

Ukrán neonácik, valódi, éles Kalasnyikovokkal, Kijev főterén, 2014-ben

Servicemen of the Ukrainian Azov battalion attend an oath ceremony in Kiev on October 19, 2014. New members of the battalion leave Kiev after the oath to serve in the Lugansk and Donetsk regions of conflict-torn eastern Ukraine. AFP PHOTO/GENYA SAVILOV

Az AFP is orosz propaganda lap ?

2024. márc. 10. 14:04
 39/46 anonim ***** válasza:
16%
ingyen csinálja, pedig van ahol ezért fizetnek. ugye milyen ostoba?
2024. márc. 10. 14:04
 40/46 Jeffrey Spender ***** válasza:
21%

És ha ingyen csinálja, akkor is Miért ?

Mi visz valakit ingyen az Ukrajna melletti kommentelésre ?

2024. márc. 10. 14:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!