Az Ukrajnában lévő háborúnak ez az oka?
Nem ott a Krím félsziget az ott élő oroszok és az EU csatlakozás okozta a talán 2014-ben kialakult igen súlyos harcokat ami mostmár háború pár éve
Volt szó valamikor arról, hogy NATO tag lesz az orosz is de aztán én úgy tudom az oroszok visszaléptek
Nem is ment volna nekik, bizonyos téren az oroszok elég eltérőek voltak a nyugattól (aminek megvolt igen sok jó előnye szociális és gazdasági szempontokból)
Viszont az oroszokat egyből meg lehet a második világháborúval malmozni minden esetben, ezt a műsort mindig meg is eszik
Más felfogás és más ideológia az orosz mint az európai meg más politika is alapvetően bár ők is kezdenek kapitalistába átmenni, pont ők akik elsőszámú élharcosai voltak egykor a kapitalizmus elleni harcnak
Más az alapvető ideológiai vonal is meg ez etnikai alap is mint nyugaton ezt elfeljtettem hozzátenni
Az az igazság, hogy az orosz "demokratikusabb" jóval büntetésvégrehajtás vagy szabályozás téren és jóval alaposabb mint a nyugati ember aminek számos előnye és hátránya is van
Gyenge és sok esetben igazságtalanul elnéző a nyugati ember a sajátjával szemben, ideológailag nem képzett az oroszhoz képest sok esetben már betegesen fajgyűlölőek nyugaton (én szerintem ezek ilyen olasz jellegű újfasiszták)
Az orosz nem fajgyűlölő de mész a föld alá egyből ha nem úgy vágod magad vigyázba ahogy azt a vezetés mondja ha orosz vagy akkor is ami némely esetben kissé erősre sikeredik na de az oroszok sosem voltak finomságukról híresek
Nyugaton viszont többen bárhogy is mocskoskodnak az nekik el van nézve ami komoly gond
"Ez nem háború, ez csak szimpla tömeggyilkosság."
Ja, az usa beáldozza az ukránokat, hogy nyerészkedhessen..
5, persze, nyerészkedés miatt van az, hogy a ruszkik embert ölnek ott, csak az usa az oka, hogy a ruszkik tömeggyilkosságot követnek el.
Szegény Putyin igazából semmiről sem tehet és nem is ő adja ki a tömeggyilkosságokhoz való parancsot, azok a tömeggyilkosságok csak úgy megtörténnek, mert az usaaaa...
vlagyimir putyin csupa kisbetűvel, egy tömeggyilkos.
Nem tudom, ki az a zselé és ki az a bidé.
Én azt tudom, hogy Ororszország elnöke vlagyimir putyin és ő követ el népirtást Ukrajna területén.
Én nem ismerek senkit, aki zselé és bidé névvel rendelkezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!