Medvegyev szerint, a magyarok örülnének, ha Kárpátalja újra Magyarország része lenne. Szerintetek az bekövetkezhet?
"Ott a magyarokon kívül ruszinok élnek, akikről valahogy mindig megfeledkeztek."
Le kell hogy lombozzalak, de a ruszinok már elsősorban ukránnak vallják magukat, és csak másodsorban ruszinnak. Nekem ezt egy kárpátaljai ruszin mondta.
Ukrajna már a háború is az egyik, hanem a legszegényebb ország volt Európában, Kárpátalja pedig még az országon belül is a csóró területek közé tartozik. Az amúgyis förtelmes gazdaságunkkal szerinted mit művelne egy visszacsatolás?
Mit kezdenél egy millió nacionalista ukránnal/ruszinnal?
Mindennaposak lennének a merényletek Beregszászon, Munkácson, de még talán Budapesten is.
A mihazánkos hülyék élvezkedésén kívül nem járna semmilyen előnnyel.
# Molyember
Ukrajna az 1922 előtt soha nem létezett, már akkor határosak voltunk Oroszországgal, és az veszélyes volt-e ?
A másik, oroszoknak Ukrajna gazdaságilag értékes része kell, abba jóindulattal Zsitomir belefér, de azután már nincs semmi érdekes.
Mi az, hogy orbáni külpolitika ?
Amikor Gyurcsány fogadta Putyint, akkor nem hőbölögtél ?
Az orosz politika az nem merül ki Putyinban, ha nem Putyin lenne az elnök, hanem Medvegyev, Patrusev, Sojgu, Lavrov, vagy bárki más, akkor is megtörtént volt ez a háború.
És végül, te hova menekülnél ? :)
1,5 hónap az még határidőn belül van ?
Nézegettem a Kárpátaljával kapcsolatos kérdéseket, és így jutottam ide.
A te hisztérikus hangnemed az, ami figyelemfelkeltő.
Hogy veszed a bátorságot, hogy másokat le propagandistázz ?
Ilyen alapon te mi vagy ?
Van valami előírás, hogy milyen vélemény megengedett ?
Aki nem ukránpárti, az csak oroszpárti lehet ?
Mi a bajod, ha valaki az adott, egyéni esetben az orosz álláspontban lát részigazságot ?
Te nem érzed magadat végtelenül egyoldalúnak / elutasítónak, meg pánikrohamokkal szenvedőnek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!