Mit szólsz ahhoz, hogy német tábornokok orosz civil célpontok elleni német rakétatámadások tervéről beszélgettek? És az oroszok le tudták hallgatni őket?
márc. 2. 08:35
21/28 anonim válasza:
OROSZHÍREK megbízható. Benne van a nevében, hogy OROSZ érdekeket képvisel te zigóta... :D
22/28 anonim válasza:
Ha Peszkov is tud róla, akkor olyan a híre, amit az 1# mond.
23/28 anonim válasza:
#23: Nem tudom olvastad-e a hírt, de épp Macron akar még több embert belerángatni a háborúba.
24/28 anonim válasza:
24, Melyik háborúba? Nincs háború a környékünkön.
Különleges katonai műveletek vannak és, ha az orosz csinálhat különleges katonai műveletet Ukrajnában, én semmi akadályát sem látom, hogy Franciaország is különleges katonai műveletet csináljon.
Melyik háborúról van szó?
25/28 A kérdező kommentje:
márc. 2. 22:29
26/28 anonim válasza:
Helyes. Már amikor megtámadta, már akkor bekellett volna avatkozni. :)
27/28 anonim válasza:
Szerintem a német tisztek csak ELMÉLETI fejtegetést tettek arra az esetre, ha ESETLEG kitörne a világháború. Ez egy hadgyakorlat-féle lehetett, amit a ruszkik direkt félremagyaráznak, hogy a NATO-t provokálják. Scholz még rakétákat se akar küldeni, ez szerintem nem tőle vagy Pistoriustól ered. Nem kell bepánikolni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!