Mit szólsz ahhoz, hogy német tábornokok orosz civil célpontok elleni német rakétatámadások tervéről beszélgettek? És az oroszok le tudták hallgatni őket?
ma 08:55
Azért mert azon az oldalon ez a módi, nem következik egyből az h a másik oldalon is, ez a szovjet érvelési technika ismerjük köszi (whatabaoutism). Attól h megölsz egy embert, hiába ordítod "de hát más is öl és amúgy is ha más kerül ilyen helyzetbe ő is ölt volna", így csinálsz magadból bohócot.
"Még annyit tennék hozzá aztán részemről lezárom, hogy ezért kell(ene) több forrásból tájékozódni. Az igazság meg valahol a kettő között lehet..."
Hogyne...olvasom a laposföld elméletet utána a fizikai kutatásokat és akkor valahol a gömbölyű meg a lapos között lehet a föld ugye?
#13 a kérdés alapja kamu. Ez olyan, mint ha én azt kérdezném, h “mit szóltok hozzá, h a NASA állításával szemben a Föld lapos?”
Maga a kérdés is hülyeség, milyen választ vársz rá? Kezdjünk el hülye válaszokat adni rá?
18, nem az, nem büfé szak.
Én tudom, hogy a kormányoldalon, nincs olyan, hogy média szakma, de, hidd el, hogy ez egy szakma. Ennek vannak kritériumai, vannak szabályai és van egy NMHH nevü szervezet, ami valamikor a felügyelője volt, amig egy politikai büntetőszervé nem avanzsált. Más országban, ha egy médiatermék nem mond igazat, annak következményei vannak, akár birósági.
Az oroszhirek.hu nem média.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!