Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most komolyan ilyen betegek...

Most komolyan ilyen betegek ezek a horvátok, hogy felmerült náluk a sorkatonaság visszavezetése?

Figyelt kérdés

[link]

Korábban Andrej Plenkovic kormányfő a kötelező sorkatonai szolgálat bevezetésével kapcsolatos kérdésre kategorikusan kijelentette: szóba sem jöhet. Erre most bevezetnék, igaz, hogy az elképzelést még el kell fogadnia a kormánynak, majd a törvényhozásnak is.

Csak lesz eszük az ottani honatyáknak, hogy nemet mondanak erre az őrült elképzelésre.

febr. 27. 10:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

#1: három hónap alatt nem fogsz megtanulni hogy a fronton tudj harcolni.

Főleg hogy ma már az megy hogy drónról dobálják le a bombákat vagy több kilométerről lőnek tüzérséggel. Bujkálni a lövészárokban meg nem kell 3 hónap képzés.

febr. 27. 10:57
 12/14 anonim ***** válasza:
46%
Pontosan 3 hónap csak pénzkidobás, 1 év folyamatos képzés kéne utána meg időközönként felújító képzések, gyakorlatok. Szóval úgy hülyeség az egész ahogy van, egy évet senki nem fog elcseszni az életéből azért mert az oroszok elfoglaltak 2 év 3 ukrán falut...
febr. 27. 11:12
 13/14 anonim ***** válasza:
46%
2 év alatt*
febr. 27. 11:12
 14/14 anonim ***** válasza:
67%

Én voltam másfél évig sorkatona. Az életem legimpotensebb másfél éve volt.

1 hónapnak volt értelme, a többi idő alatt csak zabhegyezés folyt, hogy a pökhendi f.sz hivatásosoknak ne kelljen dolgozniuk, de munkahelyük legyen.

febr. 27. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!