Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Most komolyan ilyen betegek...

Most komolyan ilyen betegek ezek a horvátok, hogy felmerült náluk a sorkatonaság visszavezetése?

Figyelt kérdés

[link]

Korábban Andrej Plenkovic kormányfő a kötelező sorkatonai szolgálat bevezetésével kapcsolatos kérdésre kategorikusan kijelentette: szóba sem jöhet. Erre most bevezetnék, igaz, hogy az elképzelést még el kell fogadnia a kormánynak, majd a törvényhozásnak is.

Csak lesz eszük az ottani honatyáknak, hogy nemet mondanak erre az őrült elképzelésre.

febr. 27. 10:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
23%

Mondjuk qrva nagy különbség van a három hónapos "kötelező katonai alapképzés" és az általunk ismert sorkatonai szolgálat között.

Pláne, hogy még az egyetemi tanulmányokba sem kavarna bele.

Az oroszok ukrajna ellen inváziója megmutatta, hogy kiképzetlen emberek nem hadrafoghatók.

Svájc évszázadok óta semleges, de az összes férfi ki van képezve.

[link]

febr. 27. 10:15
 2/14 anonim ***** válasza:
26%
Milyen betegek? Mi ez a betegség? Oda mennék nyaralni, de, ha ez fertőző nyavaja, akkor inkább megyek a felcsúti tengerpartra.
febr. 27. 10:17
 3/14 A kérdező kommentje:
2-es nem tudom mennyire ragályos, de ez inkább agyi betegség lehet, hogy ilyen egyáltalán felmerülhet békeidőben
febr. 27. 10:19
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
Ezek szerint, pszichiáter vagy?
febr. 27. 10:20
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem, de véleményem lehet, a pontos diagnózist nem én fogom kiállítani.

Te támogatod, neked tetszene akkor, ha nálunk is bevezetnék? Ugye hogy nem.

febr. 27. 10:28
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Én nem támogatom, de ettől, még nem hivok más országokat betegnek, képzeld el, milyen lenne, ha a horvátok cserébe lebetegeznének minket, amiért nem működik mondjuk semmi és pedofil bűncselekményekben elitélt bűnözők kapnának elnöki kegyelmet. Te, hogy éreznéd magad, ha ezért a horvátok lebetegeznének minket?
febr. 27. 10:31
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem is az országot bélyegeztem annak, hanem azokat, akik ezt a hülyeséget felvetették. Akiket te említettél, azok meg nálunk is betegek, de ettől még nem az egész magyar nemzet az
febr. 27. 10:35
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Most komolyan ilyen betegek ezek a horvátok, ez volt a kérdés, amit kiirtál :(

ha én horvát lennék, zokon venném.

febr. 27. 10:36
 9/14 A kérdező kommentje:
Persze hogy ezt írtam, ha náluk merült fel, most nem írhattam, hogy a németek, vagy lengyelek, vagy csehek, ha pont a horvátok ötlötték ki. Szövegkörnyezetből kiderül kiket értettem alatta, fölösleges ezen rugózni, inkább érdemben lehetne foglalkozni az abnormális felvetésükkel
febr. 27. 10:49
 10/14 A kérdező kommentje:
Amúgy szerintem mindenki őrült aki háborúzik jelenleg
febr. 27. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!