Bezzeg mikor ruszkik csináltak "megelőző" csapást, akkor a nagy ruszkisz@pok helyeseltek meg bólogattak. Így hogy kap egy pofont a zsebnáci putyin, egyből hogy be vagytok sz@rva
febr. 27. 09:22
12/51 Jeffrey Spender válasza:
Aktív / tényleges háború az 2014 óta van, nem 2022 óta.
Ruszin-Szendi is megmondta, hogy nem zárult volna 2014-ben a történet, hanem az átfegyverzett ukránok újból kezdték volna.
És Anders Fogh Rassmussen is adta a jobbnál jobb ötleteket ...
febr. 27. 09:29
13/51 hájaaa válasza:
Milyen vicces lenne nem Jeffrey, ha az istenített Oroszaid ellen kéne harcolni. A sors ironáiája lenne :)
febr. 27. 09:31
14/51 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy nem tudjuk mi lesz. A háttérhatalom már eldöntötte, csupán tartják magukat a forgatókönyvhöz. Ha lesz 3. világháború, akkor utána úgyis csak Dél-Amerika és Afrika népessége marad meg, komoly sugárfertőzöttség mellett.
febr. 27. 09:34
15/51 Jeffrey Spender válasza:
Én nem vonulnék be. Nyíltan megtagadnám. Sem Putyinért, sem a NATO-ért, sem Orbánért nem soha semmiképp háborúba.
Ellenben ti, ukránfanatikusok mehettek, csak mi lesz veletek, amikor a közeletekben csapódik be egy orosz rakétatüzérségi csapás ?
febr. 27. 09:35
16/51 anonim válasza:
14, én azt sem tudtam ezidáig, hogy van olyan, hogy háttérhatalom, a döntéseikről meg végképp, nekik van ilyen facebook oldaluk, vagy hirlevelük, vagy sajttáljuk? Honnan lehet az ő döntésükről értesülni?
febr. 27. 09:36
17/51 Jeffrey Spender válasza:
# 10
Mi lenne, ha a Brit, Dán, és Román Hadseregeket játszi könnyedséggel bedarálná az Orosz Hadsereg ?
febr. 27. 09:37
18/51 anonim válasza:
Elég naiv vagy, ha azt gondolod, a kirakatemberek irányítják a világot. Az USA elnök is csak egy báb. Gondolod, hogy az igazán hataloméhes emberek beérnék 2x4 évvel?
febr. 27. 09:40
19/51 hájaaa válasza:
"
Én nem vonulnék be. Nyíltan megtagadnám. Sem Putyinért, sem a NATO-ért, sem Orbánért nem soha semmiképp háborúba"
Hoppá, ez nem katonai bíróságot jelentene?
febr. 27. 09:42
20/51 anonim válasza:
Tiszta sor, egy kettyós ukrán meg egy orosz miatt megkockáztatja a NATO a világháborút...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!