Moszkva a szankciók miatt bekeményített, és Putyin is szankcionálni fogja a demokratikus országokat?
Nem mehetek Moszkvába. Zárolják az orosz bankokban tartott rubeleimet.
Hú ez most megijesztett.
Angol meg olasz felirat van hozzá. Ha megkérem valamelyikőtöket összefoglalná Nekem a videóban hallottakat, és azok alapján esetleg választ is adhatna a kérdéseimre.
Eddig, ha jól tudom 2053 feljegyzett nukleáris kísérleti robbantás volt, köztük a már jól ismert petárda erősségű Cár bomba is. Miért jönne el a világvége a 2065. nukleáris robbantás után, ha az előtte felrobbantott 2053 robbantás, meg atomerőmű katasztrófák után is nem csak, hogy vígan élünk, de ma-holnap 8 milliárdan leszünk? Mit fog tudni az a 12 atom, amit az előtte lévő 2053 nem tudott?
12 atom az kb 12 főváros és annak sem a teljes lakossága.
12 atom hozná el a nukleáris telet? 2053 miért nem hozta el?
Amúgy a Mi lenne ha youtube csatorna nem csinált erről videót? Ő a magyar Kurzgesagt.
Biztosan nem egészséges a 12 atom robbanása, de szerintem túltolt világvége riogatás is.
Éles harcokban meg amúgy is inkább kisebb töltetű taktikai atomot vetnének be, abból még Magyarországra is kevés lenne 12 darab a lakosság teljes kiírtására.
Én elhiszem, hogy egy ostoba fajankó vagyok, de akkor Ti, akik tudjátok a választ, válaszolnátok?
Látom le lettem pontozva. Miért nem válaszoltok? Ezt nem értem... Ez egy tök jó vita lehetett volna, de nem... egyszerűbb csak rányomni arra, hogy nem volt hasznos. Megfogalmazni, érvelni már lusták vagytok. Jól van.... Köszönöm szépen...!
Miért nem lehet megfogalmazni a saját véleményeteket az Enyémmel szemben? Én is megtudtam és még vállaltam a lepontozást is.
Ennyire lusták vagytok, hogy linkeltek egy videót és kész, ennyiben kimerül a vita kultúrátok? Ez egy tök jó téma lett volna, de nem...
Na végignéztem. Valóban nem olyan kritikus a gépi fordítás. Amikor utoljára használtam még eléggé gagyi volt.
Vaaaaaaaaaaagy most is gagyi, mert Én akárhogy figyeltem, sehol nem említett egy tucat atomot, hogy azzal a Világ 90%-a meghalna.
A videóban több száz, vagy még inkább több ezer atombombáról beszél. Te hol hallottad benne azt, hogy egy tucat atom véget vetne az emberiség 90%-ának? Belinkelnéd időbélyegzővel a videónak azon részét amiben ez elhangzik?
A 90%-ot azt hallottam, de azt USA-Oroszországhoz mondta és több ezer bombánál. India-Pakisztánnál is több száz-ezer kisebb, gyengébb erejűt mondott, de ott még a 90%-ot sem mondta, csak hogy annyian halnának meg, mint az első világháborúban. A nukleáris telet meg ezek után mondta több ezer robbantással. Honnan szedted a videóból az egy tucatot Hájaaa? Ha már ez a videó a hivatkozási alapod.
Ide is kiírom, hátha itt akad olyan aki végignézte a videót, lepontozott és meg tudja mutatni, hogy hol hangzott el a 12 bomba=Világvége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!