Miért beszélnek nagy orosz előrenyomulásról, ha Odessza/Harkiv/Dnyipro még mindig nincs elfoglalva?
https://www.youtube.com/watch?v=Vg9djov07HU
Mert ha 1 másodperc alatt ránézek a háborús térképre akkor ugyanúgy néz ki, mint 1 évvel ezelőtt.
De még a korábban birtokolt Herszon sincs orosz kézen. Kijevről jobb ha nem is beszélek.
Akkor milyen nagy orosz sikerekről beszélnek? Tényleg ennyire hülyének nézi az embereket?
Ha ilyet lehoz és így fogalmaz, az amúgy hazug és szintén a nagy dezinformátor médiák egyikr, a Jurónyúz, akkor két opció van:
1. Kivételesen igaz lehet, hogy nagy a 404es ország gondja.
2. Azért kapcsolt rá a jurónyúz, meg a többi, hogy hangulatotkeltsenek, egy amúgy igaz történés mentén (orosz előrenyomulás), és arra megy ki a híresztelés, hogy mégtöbb pénz, fegyvert, paripát kapjanak a proxyhoz.
Utóbbi lesz a nyerő szerintem. Nem képesek belátni, hogy értelmetlen az egész vérontás, és béke kell.
Az oroszok már Harkov átcsatolását is előkészítették:
Nem akarom elkiabálni a dolgokat, de szerintem bejön, amit írkáltam, hogy az oroszok nem szétlőtt nagyvárosokat akarnak, hanem kivéreztetik Donyeckben az Ukrán Hadsereget, és Dnyipróba / Harkovba / Odesszába úgy vonulnak be, hogy mindössze pár területvédelmis védi azokat, nem pedig jól motivált, jól felszerelt, és jól kiképzett alakulatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!