Az orosz "precíziós" fegyverek ennyire rosszak, vagy az orosz felderítés ennyire ócska? Esetleg szándékosan követnek el háborús bűnöket?
Nem sokkal pontatlanabbak mint a nyugati fegyverek.
Nem mellé lőttek! A kórházat AKARTÁK! Lőni. Oroszéknál a civilek szándékos gyilkolása nem "baki" hanem kitűzött cél.
Ha egy rakéta telibe talál egy kórházat akkor nem egy halott van.
Szokásos ukrán hazugság. Volt ott egy kórház valamikor amit most lőszerraktának használnak. Az oroszok arra lőttek. De lehet hisztizni a nyugatnak.
Ja, az ukránok az összes fegyverraktár, vezetési pont, katonai szállás, légvédelemi üteg lokáció stb esetén az eredeti funkciót adják meg.
Természetesten van olyan is, hogy egy fegyver mellélő.
IDÁIG OLVASTAM:
" jelentette be Volodimir Zelenszkij"
"Most beszéljünk az usa kórház bombázásairól:"
Nem tudom, hogy mi köze van a kérdésemhez. Írj ki külön arról egyet, ha érdekel és ne ide offolj. Én most az orosz-ukrán háborúról és az orosz fegyverekről kérdezek, nem az x évvel ezelőtti, másik kontiensen, másik háborúban, másik hadviselő felek háborújában elkövetett dolgokról.
9
Az oroszok semmilyen korházat nem bombáztak, csak ukrán propaganda amit benyelsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!