Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az izraeli zsidók miért ilyen...

Az izraeli zsidók miért ilyen embertelenek?

Figyelt kérdés

Gázában nincs élelem sem víz. A kisgyerekek sáros pocsolyákból isznak:

https://www.youtube.com/shorts/eH-9Sy9NY4E

Izraeli zsidók közben azon vannak hogy azt a kevés segélyszállítmányt is ami érkezik, ne engedjék be Gázába.

https://www.youtube.com/shorts/cVsIL5IiLNM

Az a döbbenetes hogy 80 éve a zsidók voltak ilyen helyzetben. Őket zárták gettókba, koncentrációs táborokba ahol éheztek. Akkor hogy lehetnek ilyen embertelenek?

2024. febr. 23. 09:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/120 anonim ***** válasza:
50%
Én kevés vagyok ahhoz, hogy itéletet mondjak felettük, mert annyi minden történt mindkét féllel, ha te úgy érzed, hogy jogod van hozzá, lelked rajta.
2024. febr. 23. 10:09
 12/120 A kérdező kommentje:

"Nincs ebben furcsaság. Az arabok 1 évszáda próbálják írtani a zsidókat"

Ez hazugság. Korábban az arabok 1300 évig befogadták a zsidókat és megvédték őket. A zsidók voltak azok akik fegyvert fogtak az arabok ellen.

"Október 7.én volt egy új mészárlás, "

Amit az izraeli katonák követtek el. Ma már tudjuk, a túlélők elmondták hogy a hamasz csak foglyul akarta ejteni őket, izraeli katonák viszont a túszokat is legyilkolták majd a hamaszra fogták, és olyan meséket találtak ki hozzá mint a 40 lefejezett zsidó csecsemő.

"Ugyan ez történik most is, és később is ugyan ez fog történni."

Nem, most népirtás történik amit a hágai bíróság ki is mondott.

"A Hamasz része sem meglepetés. Nincs élelmiszer, nincs víz se semmi, de azért lőszerből és rakétákból nincs hiány."

A zsidók még a kórházakat is lebombázzák. Elzárták a vizet, és a segélyszállítmányokat sem engedik be. A hamsznak pedig legfeljebb kézi fegyverei vannak meg házi készítésű rakéták. Semmi nehéz fegyverzet.

"Az a baj, hogy a palesztinok saját maguk hozzák ilyen helyzetbe. Ide nem kell Izrel, a Hamasz elintézi Gázát. Kicsit, mint Észak-Korea. A gyerekek éhen haltak, és felemelték a napi adagot 2 szelet kenyérre, de rakéta és lőszer 10 millió számra hever. "

Akkor a logikád alapján a 2. világháborúban a zsidók hozták magukat ilyen helyzetbe? Ők tehettek arról hogy koncentrációs táborokba kerültek?

"Ha nem önsorsrontók akkor talán ma nem is létezne Izrael, hiszen az eredeti nagy Palesztina területének talán 2% lett volna Izrael állam. És ezt a zsidók elfogadták anno."

Ez egy cionista zsidó hazugság. Az első ENSZ béketerv 1947-ben Izraelnek adta volna a terület több mint a felét miközben a zsidók 5%-ot birtokoltak. Még jó hogy a palesztinok nem fogadták el. Teljesen igazságtalan béketerv volt. Persze a zsidók behazudják így hogy a palesztinok nem akarnak békét.

"Ha bárki azt hiszi, hogy lesz Palesztina, akkor naiv. Sosem fog létezni független Palesztina. Izrael nem engedheti meg magának. Gáza még lehet egyszer független, stratégiai szempontból felesleges terület, de Ciszjordániától Izrael léte függ."

Pont ezért is embertelenek a zsidók. Azt mondják nekik joguk van saját államhoz, de ugyanezt a jogot nem adják meg a palesztinoknak. És persze azért is embertelenek mert sírnak a holokauszt miatt közben meg népirtást követnek el a palesztinok ellen.

2024. febr. 23. 10:24
 13/120 A kérdező kommentje:

"Én kevés vagyok ahhoz, hogy itéletet mondjak felettük, mert annyi minden történt mindkét féllel, ha te úgy érzed, hogy jogod van hozzá, lelked rajta."

Nem kell nekem ítéletet mondanom. A bíróság már kimondta hogy Izrael népirtást követ el.

2024. febr. 23. 10:29
 14/120 anonim ***** válasza:
59%
Én azt látom, hogy már itéletet is mondtál. Nem kell, de mondtál.
2024. febr. 23. 10:30
 15/120 A kérdező kommentje:
Ha már a bíróság is kimondta hogy Izrael népirtást követ el, akkor én is mondhatok.
2024. febr. 23. 10:41
 16/120 anonim ***** válasza:
No, de ki kell, hogy mond?
2024. febr. 23. 10:42
 17/120 anonim ***** válasza:
49%

En az arabokat nem ertem.

Mire szamitottak egy veres terror tamadas utan?!

Izrael mogott ott az az Egyesult Allamok, eddig az osszes haborut, amit az arabok inditottak Izrael ellen, elvesztettek

El kellene fogadniuk Izrael allam letet, belemmeni a ket allami megoldasba es ahelyett, hogy az osszes segelyt es eroforrast az Izrael elleni harcra forditanak, a sajat joletuket kellenne belole megteremteni.

2024. febr. 23. 10:46
 18/120 A kérdező kommentje:
Izrael már rég kijelentette hogy nem engedi Palesztin állam létrehozását. Az október 7-ei támadás pedig Izrael miatt lett véres.
2024. febr. 23. 10:58
 19/120 anonim ***** válasza:
45%

Persze, hogy Izrael miatt lett véres, ha nem izraeli állampolgárok ellen követték volna el, akkor nem miattuk lett volna véres.

ÉdesjóIstenem...

2024. febr. 23. 11:00
 20/120 anonim ***** válasza:
57%

#18 miért hazudsz?

Izrael minden alkalommal hajlando volt a bekere a ketallami megoldas mellett.

Az arabok ellenallasan bukott el minden alkalommal.

2024. febr. 23. 11:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!