Amikor Navalnijt letartóztatták még nem kezdődött el az oltás akció a Navalnijék korcsoportjában sehol, és az orozsok nem ilyen típusú vakcinákat használnak.
2024. febr. 18. 21:13
32/40 anonim válasza:
Ezt olvastam, hogy mi igaz belőle?
" Navalnij állítólag háromszor szedte be a Pfizer vakcináját - két adagot 2020 őszén, a harmadik adagot pedig 2021 elején, a moszkvai repülőútja előtt"
2024. febr. 18. 21:24
33/40 anonim válasza:
Vagyis nem az oroszoknál kapta az oltást, tudtommal ott nem is volt pfizer, hanem amikor a novicsokból kikezelték nyugaton. Leéllhette volna nyugaton "száműzetésben" az életét, de hát neki forradalmat kellett csinálnia. Ha jól tudom, már a repülőtéren lemeszelték.
2024. febr. 18. 21:27
34/40 MDaniel98 válasza:
32# Jó hát persze lehet, hogy így van, de 2020 októberében a klinikai kísérleteteken kívül senki se kapott vakcinát, azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy Navalnijt annyira ki akarták csinálni nyugaton, hogy direkt beoltsák, akkor már egyszerűbb lett volna hagyni meghalni a mérgezésében, és mindenki tudta volna, hogy az oroszok voltak.
2024. febr. 18. 21:35
35/40 anonim válasza:
33
Azzal az oltással ott se élt volna tovabb
2024. febr. 18. 21:36
36/40 anonim válasza:
2021 januárjában kezdtek el oltani tömegesen.....
2024. febr. 19. 22:13
37/40 anonim válasza:
Ki beszélt tömegről te szerencsétlen ? ?
2024. febr. 19. 22:23
38/40 anonim válasza:
Mi a f@szért kell személyeskedni?
2024. febr. 19. 23:22
39/40 anonim válasza:
Mert gyenge lábakon áll a véleménye és így próbálja megerősíteni
2024. febr. 20. 05:57
40/40 anonim válasza:
Visszament az oroszokhoz, ott már elkezdődött a szándékos öngyilkossága, nem tudom mire számított.
Egyébként a szent nagyon demokratikus ukránok is kivégzik a saját ellenzéküket, nem csak a gonosz Putyin. Érdekes ezért nem háborog a nagyrabecsült nyugat :D Ilja Kiva volt ukrán ellenzéki parlamenti képviselőt is lelötte az ukrán biztonsági szolgálat, Luhanszkban életét vesztette Oleg Popov, az Oroszországhoz csatolt „Luhanszki Népköztársaság” parlamenti képviselője. A politikus gépkocsiját ismeretlenek felrobbantották. Mihail Filiponenko, a luhanszki regionális parlament egykori képviselője is felrobbant a kocsijában véletlen. Egy orosz képviselő lányát Daria Duginat is felrobbantották a kocsijában, elvileg az apja volt a cél csak kölcsönkérte a kocsit. Kérném a nyugatot ezek után minden támogatást vonjon meg az ukrán terrorállamtól és határolódjon el Zelenszkitől, mert ez így lenne fair.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!