Ha megrendezik a szeptemberi herszoni népszavazást és az lesz az eredménye, mint a kríminek akkor Gyöngyösi Márton újra éltetni fogja az oroszokat, mint 2014-ben?
Aki már elfelejtette volna: Gyöngyösi Márton sajtótájékoztatója a krími népszavazás után:
"Gyöngyösi Márton, a párt frakcióvezető-helyettese hétfői sajtótájékoztatóján arról beszélt: noha mindkét fél részéről tapasztalható volt bizonyos nyomásgyakorlás, legitimnek és eredményesnek tartják a referendumot. Mint mondta Oroszország reményt és erőt adott minden kisebbségnek a jogaiért vívott küzdelemben"
"Oroszország reményt és erőt adott minden kisebbségnek a jogaiért vívott küzdelemben"
Eközben az Oroszországban élő kisebbségek.....
"4/4 orosz barát "
Olvasd el a kérdésed alatt a válaszom :)
#6: én pedig a másik kérdésnél ezt írtam:
"A Dnyepertől nyugatra nem nagyon kell szavazni, mert a hidakat a hétvégén felrobbantották. A Krímben random robbannak fel dohányzás miatt repterek,lőszerraktárak stb illetve mintha múlt héten a chonhari híd is felrobbant volna."
Ez annyit jelent, hogy a néhai 1 milliós lakosságú Herszon megye lakosainak a felét már fizikailag sem érik el. Úgy meg nehéz népszavazást immitálni, ha el sem tudod vinni az urnákat egy 300 000+ lakosú városba :D
#7: Egyrészt nem fognak az ukránok visszafoglalni semmit, mert az oroszok küldtek elég utánpótlást. Másrészt a Dnyepertől nyugatra eső területek gyéren lakottak:
Eddig is mit foglaltak vissza? Néhány apró falut.
Kérdező, hagyd, ez egy szánalmas Kreml-troll.
A népszavazás pedig nem valószínű, hogy meg lesz tartva. A Dnyeper nyugati partját nem sok eséllyel tudja szilárdan uralni a Putler-csürhe. Szerintem szeptemberben ki lesznek verve onnan. Ha mégsem, persze lehet, hogy bepróbálkoznak valamivel, csak annak annyi legitimitása sem lesz lesz, mint a kríminek volt, és ezt ők is tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!