Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az usa miért utasitja el...

Az usa miért utasitja el folyton, az ukrajnai békét?

Figyelt kérdés
[link]
2024. febr. 15. 10:14
1 2
 11/18 hájaaa ***** válasza:
68%

"Neked teljesen normális dolog, hogy mindent, még a termőföldeket is megvehették multik abban az országban?"

Neked teljesen normális dolog, hogy elfoglalják ezeket a termőföldeket és onnantól nem az övék? Akkor melyiket választod, amelyikből előnyöd van, vagy amiből csak hátrányod?

2024. febr. 15. 12:24
 12/18 Dzsonszi ***** válasza:
46%

Te mit választanál, ha kelet-Ukrajnában élnél, ahol a lakosság fele amúgy is oroszul beszél? Hogy a férfi családtagjaid fele meghal a lövészárokban, azért hogy 1-2 évvel elodázzák azt, ami úgyis be fog következni, mégpedig hogy Ukrajna elveszti a háborút? Vagy azt hogy megmarad a családod, de immár Oroszország határain belül?

Szerinted amúgy a nyugat Ukrajnát az ott lakók két szép szeméért tolják fegyverrel? Nem azért, hogy gyengítsék az Oroszokat gazdaságilag, Európát leválasszák Oroszországról, a multiké legyen a maradék Ukrajna egésze?

2024. febr. 15. 13:19
 13/18 hájaaa ***** válasza:
53%

"Te mit választanál, ha kelet-Ukrajnában élnél"

Természetesen azt amelyiket a hazámnak tekintek, ha putyin oroszországát tekintem hazámnak akkor megyek azt átvándorlok oroszföldre. Amennyiben ukrajnát, akkor megvédem a saját életem árán, nem gyáva fér&eskedek és adom át egy zsarnoknak.

2024. febr. 15. 13:37
 14/18 anonim ***** válasza:
85%

"egyoldalú propaganda amit a nyugat nyom, hogy "oroszok pár év alatt 7 szerződést is felrúgtak egyoldalúan""

Mi a fene van az emberek gondolkodásával? Milyen egyoldalú propaganda? Ezek aláírt, visszakereshető egyezmények. Ezzel szemben Putyinnak csak a saját szava van.

Példa: [link]

"rájönnél, hogy az igazság valahol a kettő között lehet"

Ennek van neve is: [link]

Amúgy szerintem értem, mit akarsz mondani: meg kellene hallgatni Putyint is, mert ha figyelembe vették volna a biztonságpolitikai igényeit, akkor nem tartanánk itt. Ez szerintem egy bonyolult téma, amit hosszú lenne kifejteni, és nem tartozik ide.

A kérdés szempontjából a lényeges az, hogy most éppen az az ember állítja, hogy békülni akar, aki 2022 február 23-án még azt állította, hogy esze ágában sincs megtámadni Ukrajnát. Mégsem merül fel senkiben, hogy esetleg egy politikus nyilatkozatait nem kéne készpénznek venni?

2024. febr. 15. 13:39
 15/18 anonim ***** válasza:
56%
Tűzszünetet javasolt, nem békét... A cikk szerint...
2024. febr. 15. 14:19
 16/18 anonim ***** válasza:
22%

#13 "Természetesen azt amelyiket a hazámnak tekintek, ha putyin oroszországát tekintem hazámnak akkor megyek azt átvándorlok oroszföldre. Amennyiben ukrajnát, akkor megvédem a saját életem árán, nem gyáva fér&eskedek és adom át egy zsarnoknak."

A lényeget nem érted.

Ha a kelet-ukrajnai ember Oroszországot érzi hazájának akkor nem kell sehová sem vándorolnia, egyszerűen azt a területet ahol lakik azt akarja hogy szintén Oroszország legyen.

Pont emiatt van a háború, mivel az ukránok egy része nem volt hajlandó felfogni, hogy nem csak ukránok élnek Ukrajnában, hanem oroszok és més nemzetiségek is, akik éppen úgy hazájuknak tekintik Ukrajnát, mivel annak területén élnek. Azért akartak a szakadár köztársaságok elszakadni, mert az ukrán szélsőségesek nem hagyták, hogy ők is hazájuknak tekinthessék Ukrajnát.

2024. febr. 15. 14:51
 17/18 hájaaa ***** válasza:
67%

"Pont emiatt van a háború, mivel az ukránok egy része nem volt hajlandó felfogni"

nem nem emiatt van háború...

2024. febr. 15. 16:05
 18/18 anonim ***** válasza:
25%

mert még lehet facsarni pár millió/milliárd dollárt a háborúból.

hája: nagyon túltolod a propagandát!

2024. febr. 15. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!