Lehet, hogy ez egy naív kérdés, de a törökök mindenkinek beleköptek a levesébe. Fenyegetik az európai úniót, szabotálják az oroszokat ill. Szír területeket bombáznak/részben ártatlan embereket ölnek.
Miért nem lép senki, ill. hogyan lehetne megállítani Törökországot vagy Erdogant?
Továbbá, a jenkiken kívül ők teljesítik a NATO elvárásait leginkább.
Az EU-nak nem kellett volna a törököket kitömni pénzzel, hanem abból a pénzből önállóan kellett volna határokat védeni.
Csak az EU vezérkara gyáva, puhány.
2020. márc. 8. 21:48
4/17 anonim válasza:
"utasítják rendre" Tetszik a megfogalmazásod!:-)) Te ilyen tantobá vagy? Mégis, szerinted KIK?
2020. márc. 8. 22:01
5/17 anonim válasza:
Kérdező, te nagyon el vagy tévedve. Kezdjük azzal hogy többek között az EU is felelős a Szíriai háborúért mert támogatta az ellenzéki csoportokat. Aztán Törökország 3,5 millió menekültről gondoskodik ami hatalmas költséggel jár. Erdogan azt javasolta hozzanak létre egy biztonsági zónát Szíriában ahol elszállásolhatják a menekülteket, amire az EU azt felelte Erdogan kurdokat irtani megy. Tehát az EU nem akar beszállni a menekültek ellátásába és a törökök megoldási javaslatát sem támogatják, sőt, népirtással rágalmazzák Törökországot. Ezek után nem csoda ha a törökök útnak indítják a menekülteket.
2020. márc. 8. 22:22
6/17 anonim válasza:
5\5 te vagy a török nagykövet?
2020. márc. 8. 22:23
7/17 anonim válasza:
Miért? Mi nem igaz abból amit leírtam?
2020. márc. 8. 22:36
8/17 anonim válasza:
Igaz,csak kiforgatod a dolgokat a törökök javára.
2020. márc. 8. 22:39
9/17 anonim válasza:
Én objektíven nézem a történéseket ti viszont kizárólag az EU szempontjából. Ez a különbség.
2020. márc. 8. 22:42
10/17 anonim válasza:
Hát mivel hogy engem akarnak elárasztani vademberekel,még jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!