Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az EU parlamentben lehetnek...

Az EU parlamentben lehetnek pedofilok hivatalosan?

Figyelt kérdés
Daniel Cohn-Bendit, a 68-as diáklázadások ikonikus alakja, „Vörös Dany”-je, az Európai Parlament zöldpárti képviselője közismert pedofil élménybeszámolóiról. 1975-ös A nagy bazár című művében, felidézve egy óvodában felügyelő pedagógusként szerzett perverz élményeit, arról beszélt: „Többször is megesett, hogy néhány gyerek lehúzta a sliccemet, és elkezdtek simogatni. Ha kitartók voltak, én is visszasimogattam.” Később, amikor szembesítették a könyvében leírtakkal, úgy fogalmazott, azok egyáltalán nincsenek kapcsolatban a valósággal, hiszen ő egyáltalán nem pedofil, a könyve „csak annak a kornak a szülötte, amely tele volt tekintélyellenes, tiszta provokációval, ami a burzsoázia megbotránkoztatására jött létre”.
2024. febr. 6. 19:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

10

Gondoltam, hogy bele kell fosnod a külfüldi kategóriába is !

Nem tudtad volna visszatartani mi?!

2024. febr. 7. 00:12
 12/14 anonim ***** válasza:
11 ezt most ugy irtad, mintha ez az oldal nem arra valo lenne, hogy ki-ki a sajat velemenyet kozze tegye rajta valaszkent.
2024. febr. 7. 00:15
 13/14 A kérdező kommentje:

12

Szerinted a kategóriák miért vannak?

A szépségápolásba se trollkodunk politikával.

2024. febr. 7. 00:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát de a kormány is benn van az EU Parlamentben.
2024. febr. 7. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!