Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az EU parlamentben lehetnek...

Az EU parlamentben lehetnek pedofilok hivatalosan?

Figyelt kérdés
Daniel Cohn-Bendit, a 68-as diáklázadások ikonikus alakja, „Vörös Dany”-je, az Európai Parlament zöldpárti képviselője közismert pedofil élménybeszámolóiról. 1975-ös A nagy bazár című művében, felidézve egy óvodában felügyelő pedagógusként szerzett perverz élményeit, arról beszélt: „Többször is megesett, hogy néhány gyerek lehúzta a sliccemet, és elkezdtek simogatni. Ha kitartók voltak, én is visszasimogattam.” Később, amikor szembesítették a könyvében leírtakkal, úgy fogalmazott, azok egyáltalán nincsenek kapcsolatban a valósággal, hiszen ő egyáltalán nem pedofil, a könyve „csak annak a kornak a szülötte, amely tele volt tekintélyellenes, tiszta provokációval, ami a burzsoázia megbotránkoztatására jött létre”.
2024. febr. 6. 19:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
69%
Ott aztán bárki lehet.
2024. febr. 6. 19:32
 2/14 anonim ***** válasza:
51%
Pedofilok a világon bárhol lehetnek, nincs ilyen irányú korlátozás sehol.
2024. febr. 6. 19:36
 3/14 anonim ***** válasza:
51%

Mi az, hogy "hivatalosan"? Hivatalosan pedofil? Vagy hivatalosan ott van?

Egyébként most a Lendvay utcában kiadták, hogy minél több baloldali politikust kell összekapcsolni a pedofíliával?

2024. febr. 6. 19:39
 4/14 anonim ***** válasza:
@3 gondolom igen, valamivel megint takargatni kell az ujabb fideszes pedofilbotranyt
2024. febr. 6. 19:41
 5/14 anonim ***** válasza:

A dolog a következő:

1. ezekről az esetekről egyedül tőle, az ő beszámolója alapján tudunk

2. később tagadta ennek a leírásnak a valóságát, egyszerűen provokációból írta elmondása szerint.

A következtetést vond le magad. Vagy ha többet tudsz az esetről, oszd meg.

2024. febr. 6. 19:44
 6/14 anonim ***** válasza:
83%
A magyar parlamentbe mennyi van, sőt az egyhazban mennyi van.
2024. febr. 6. 19:46
 7/14 A kérdező kommentje:

2

Ja de ez pedofil bűnelkövetés amit be vallott!

5

Levontam! Hülyeségeket irsz!

2024. febr. 6. 19:48
 8/14 anonim ***** válasza:

"Levontam! Hülyeségeket irsz!"

Jó, ezek után nem vitás, mi volt a kérdésed célja.

Szerinted közismert, sőt, "hivatalosan" pedofil az, akinél még a vádemelésre sem volna elég bizonyíték.

Nem tudom, hogy valamelyik origós vagy melyik cikk ihletett meg, nem olvasok ilyet, de a tájékozottság és gondokodás sosem árt, legfeljebb az elvakult politikai elköteleződésnek.

2024. febr. 6. 19:56
 9/14 anonim ***** válasza:
9%
Hivatalosan nem, de mérget vehetsz rá, hogy rengeteg van. Legfeljebb csak az euroszkeptikusok között nincsenek.
2024. febr. 6. 20:43
 10/14 anonim ***** válasza:
Hogy vannak-e pedofilok az EP-ben, azt nem tudom, de hogy pedofilokat támogató és szimpatizáló magyar politikai vezetésünk van az tény, lásd. a fideszes Kaleta Gábor megmentését vagy most K. Endre Novák Katalin általi megmentését és támogatását.
2024. febr. 6. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!