Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Minek az EU-nak ellenség, ha...

Minek az EU-nak ellenség, ha ilyen szövetségesei vannak?

Figyelt kérdés

Brüsszel újabb 1 évvel meghosszabbítaná az ukrán élelmiszerek korlátozás nélküli behozatalát. Az EU-s gazdák nem tudnak versenyezni ezekkel a behozott élelmiszerekkel, mert előállításuk során semmilyen EU-s szabályozásnak nem kell megfelelniük. Kik vásárolták fel az ukrán földeket? Az amcsik.

Ukrajna támogatása: USA kilépett, ránk hagyták a feladatot.

Kik robbantották fel az északi áramlat gázvezetéket? Az amcsik.

Oké, vegyük USA-tól a gázt. Most mit csinálnak? Hát leállítják az új LNG gáz terminálok engedélyeinek kiadását. KÖRNYEZETVÉDELMI okokra hivatkoznak. Eddig nem tudták, hogy környezetszennyezőbb az a gáz, amit ide kell hajóztatni?

https://www.youtube.com/watch?v=Z3e9jBrWTfE

febr. 5. 12:20
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
39%
17 Attól még migráns vagy, nem ebben az országban dolgozol és élsz. Akárhogyan is szépítgeted. Ugyan olyan vagy... :)
febr. 5. 13:43
 22/31 anonim ***** válasza:
21, én nem szépitgetem, csak leirtam, hogy egy darab berlini munkáját sem veszem el. És nekem sosem okozott problémát, hogy engem is németnek gondolsz -hisz, ugyanolyan vagyok, vagyis német-.
febr. 5. 13:46
 23/31 anonim ***** válasza:
20 A jobbikosok hoznak be migránsokat? Ki a fociultra? Miért zavarnak téged a migránsok?
febr. 5. 13:48
 24/31 anonim ***** válasza:

23,

19, nem önellentmondás. Úgy jön ide a fociultra, hogy egy fociultra hoz be hozzátok tucatszám migráncsokat, Ázsiából.

ha elolvasod mégegyszer, amit irtam, egy darab jobbikos szót sem fogsz benne találni.

febr. 5. 13:52
 25/31 anonim ***** válasza:
39%

24 Nem kell leírni: 2006-ban a fociultrálknak tituláltak a jobbikosok voltak.

Megértem, ha hiányosak a "történelmi" ismereteid, de így miért lennének irányadók a jelenlegi tévedéseid?

De még mindig nem írtad le, kire gondolsz, aki személyesen behoz migráncsokat Ázsiából?

Ebből a logikából az következik megint, hogy egy csomó magyar migráns nyugaton. Akkor mi a gond?

febr. 5. 13:55
 26/31 anonim ***** válasza:
25, menj be a legközelebbi akksigyárba és meg fogod érteni, hogy kikről beszélek.
febr. 5. 13:56
 27/31 anonim ***** válasza:
39%
26 Tele lesz fociultrákkal?:)
febr. 5. 13:57
 28/31 anonim ***** válasza:
27, úgy-úgy, nagyon-nagyon sok fociultrát fogsz látni az akksigyárakban.
febr. 5. 14:00
 29/31 anonim ***** válasza:
39%
28 A német aksigyárban pedig rengeteg magyar migránst...
febr. 5. 14:03
 30/31 anonim ***** válasza:

Nem áll le a gázszállítás. A "függetlenobjektív" közmédia kihagyta azt a jelentéktelen kis részletet, hogy a meglévő szállításokat nem érinti a vizsgálat.

"előállításuk során semmilyen EU-s szabályozásnak nem kell megfelelniük"

Ilyen téveszméket magadtól találsz ki, vagy fogják hozzá a kezed?

Minden EU-ba érkező élelmiszernek meg kell felelnie az uniós és tagállami szabályozásoknak. Sőt, minden szállítmány átesik bevizsgáláson.

febr. 5. 14:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!