Minek az EU-nak ellenség, ha ilyen szövetségesei vannak?
Brüsszel újabb 1 évvel meghosszabbítaná az ukrán élelmiszerek korlátozás nélküli behozatalát. Az EU-s gazdák nem tudnak versenyezni ezekkel a behozott élelmiszerekkel, mert előállításuk során semmilyen EU-s szabályozásnak nem kell megfelelniük. Kik vásárolták fel az ukrán földeket? Az amcsik.
Ukrajna támogatása: USA kilépett, ránk hagyták a feladatot.
Kik robbantották fel az északi áramlat gázvezetéket? Az amcsik.
Oké, vegyük USA-tól a gázt. Most mit csinálnak? Hát leállítják az új LNG gáz terminálok engedélyeinek kiadását. KÖRNYEZETVÉDELMI okokra hivatkoznak. Eddig nem tudták, hogy környezetszennyezőbb az a gáz, amit ide kell hajóztatni?
https://www.youtube.com/watch?v=Z3e9jBrWTfE
10, vicces, hogy 2. tele vagyok Berlinben szilveszterkor, és, amit a magyar média, nem tudom, milyen migráncslázadásnak hiv, az a valóságban úgy nézett ki, hogy 3 év covid okozta lezárás után elöször engedtek köztéren petárdázást és tüzijátékot és, hogy egy 10 millás nagyvárosban 2 autó felgyúllad ilyenkor? Egész Magyarországon nem élnek annyian, mint csak Berlinben, de sebaj... 2006ban több is égett Budapest utcáin.
Megint sikerült valamit teljesen kiforditani és átforditani, mint annak idején a spandau-i no-go zónát, ami egy tök cuki kerülete Berlinnek.
11 ezt mondom, tök vicces. Mikor 2006-ban 1-2 autó felgyulladt a tv székház előtt na, az is mindennapos.
Főleg nyugaton, annyi autót vesznek, amennyit akarnak apróság.
A német nők meg direkt kértek egy kis testüregmotozást...
14 Igen, egyszerűen csak ott elkezdték a németek szeretni az egzotikus keresztneveket, a színesebb kultúrát. Nem is értem, miért állt le a wilkommens kultur? Hisz a németekre nézve rengetek előnye van.
Azért kellene harcolniuk, hogy aki belép az EU-ba, egyből hozzájuk menjen.
Itthon sajnos egy autó nagy érték, sajnáljuk ha felgyullad.
18 Önellentmondásba kerülsz...azt mondtad itt is tele van minden migránssal...most hogy jönnek ide a fociultrák?
Bár ki is lettel p.csázva, szerencsétlen jobbik (bocs ballikosok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!