Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Minek az EU-nak ellenség, ha...

Minek az EU-nak ellenség, ha ilyen szövetségesei vannak?

Figyelt kérdés

Brüsszel újabb 1 évvel meghosszabbítaná az ukrán élelmiszerek korlátozás nélküli behozatalát. Az EU-s gazdák nem tudnak versenyezni ezekkel a behozott élelmiszerekkel, mert előállításuk során semmilyen EU-s szabályozásnak nem kell megfelelniük. Kik vásárolták fel az ukrán földeket? Az amcsik.

Ukrajna támogatása: USA kilépett, ránk hagyták a feladatot.

Kik robbantották fel az északi áramlat gázvezetéket? Az amcsik.

Oké, vegyük USA-tól a gázt. Most mit csinálnak? Hát leállítják az új LNG gáz terminálok engedélyeinek kiadását. KÖRNYEZETVÉDELMI okokra hivatkoznak. Eddig nem tudták, hogy környezetszennyezőbb az a gáz, amit ide kell hajóztatni?

https://www.youtube.com/watch?v=Z3e9jBrWTfE

febr. 5. 12:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
0%

10, vicces, hogy 2. tele vagyok Berlinben szilveszterkor, és, amit a magyar média, nem tudom, milyen migráncslázadásnak hiv, az a valóságban úgy nézett ki, hogy 3 év covid okozta lezárás után elöször engedtek köztéren petárdázást és tüzijátékot és, hogy egy 10 millás nagyvárosban 2 autó felgyúllad ilyenkor? Egész Magyarországon nem élnek annyian, mint csak Berlinben, de sebaj... 2006ban több is égett Budapest utcáin.

Megint sikerült valamit teljesen kiforditani és átforditani, mint annak idején a spandau-i no-go zónát, ami egy tök cuki kerülete Berlinnek.

febr. 5. 12:44
 12/31 anonim ***** válasza:
39%

11 ezt mondom, tök vicces. Mikor 2006-ban 1-2 autó felgyulladt a tv székház előtt na, az is mindennapos.

Főleg nyugaton, annyi autót vesznek, amennyit akarnak apróság.

A német nők meg direkt kértek egy kis testüregmotozást...

febr. 5. 12:47
 13/31 anonim ***** válasza:
12, látod, tehát, ami Berlinben törénik, az nem a migráció okozza, hiszen Budapesten magyarok tették ugyanezt.
febr. 5. 12:48
 14/31 anonim ***** válasza:
39%

14 Igen, egyszerűen csak ott elkezdték a németek szeretni az egzotikus keresztneveket, a színesebb kultúrát. Nem is értem, miért állt le a wilkommens kultur? Hisz a németekre nézve rengetek előnye van.

Azért kellene harcolniuk, hogy aki belép az EU-ba, egyből hozzájuk menjen.

Itthon sajnos egy autó nagy érték, sajnáljuk ha felgyullad.

febr. 5. 12:53
 15/31 anonim ***** válasza:
39%
Bocs, a 13-ast akartam megerősíteni a hitében, hogy valóban gyönyörű Berlin belvárosa szilveszter éjjel.
febr. 5. 12:54
 16/31 anonim ***** válasza:
11. Tehát, ha te is migráns vagy Berlinben, akkor elveszed egy berlinitől a munkavégzés lehetőségét. Ez teljesen olyan, mint akiket vitya ide hozatott...
febr. 5. 12:54
 17/31 anonim ***** válasza:
16, nyugi, egy darab némettől sem veszek el semmit, tudod, az EU-ban meg tudod csinálni azt, hogy A országban élsz és B országba dolgozol, no, hát én is ilyen vagyok. Én aztán egy berlinitől sem veszek el semmit, max egy jó kebabot és weizen-t.
febr. 5. 13:23
 18/31 anonim ***** válasza:
14, nem kell fociultrákat megszavazni és nem fognak felgyulladni autók otthon! Remélem, segitettem.
febr. 5. 13:24
 19/31 anonim ***** válasza:
39%

18 Önellentmondásba kerülsz...azt mondtad itt is tele van minden migránssal...most hogy jönnek ide a fociultrák?

Bár ki is lettel p.csázva, szerencsétlen jobbik (bocs ballikosok)

febr. 5. 13:26
 20/31 anonim ***** válasza:
19, nem önellentmondás. Úgy jön ide a fociultra, hogy egy fociultra hoz be hozzátok tucatszám migráncsokat, Ázsiából.
febr. 5. 13:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!